Brugertest

Brugertest er en af de mest anvendte metoder til at undersøge brugervenlighed og afdække fejl og mangler i din webshop eller på din hjemmeside. En brugertest viser også de områder, der allerede fungerer godt, så vi herved kan gøre dem endnu bedre.

Det kan f.eks være i forhold til indhold på hjemmesiden, navigation og funktioner, design eller interaktion. Det er også muligt at teste specifikke områder som forsiden, indholdssider eller søgefunktioner.

Giv dine besøgende en bedre oplevelse

En brugertest indledes typisk med en forklaring til de inviterede deltagere. Herved skabes en afslappende og tillidsfuld atmosfære, så brugeren føler sig tryg i situationen. I samarbejde med dig udformer vi spørgsmål og definerer rammerne for hele brugertesten fra start til slut. Desuden bestemmes, hvem der skal inviteres til at deltage i brugertesten.

 

"Lad os rette fejlene, så du sælger mere!"


Når brugertesten er gennemført, vil der blive udarbejdet en rapport, der indeholder en række anbefalinger til forbedringer i din webshop eller på din hjemmeside. Det gælder om at vide hvor på hjemmesiden, der skal foretages ændringer, for at give dine besøgende en bedre oplevelse.

itpilot hjælper dig med at finde de faldgruber der måtte være i din webshop eller på din hjemmeside. Ved at lade itpilot rette eventuelle fejl skabes en bedre brugeroplevelse, der slutteligt betyder mersalg.

Kom i gang med din brugertest allerede i dag - ring til itpilot på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .