Splittest

Splittest er en måde, hvorpå man kan teste dine online aktiviteter – igen og igen og …

F.eks. kan det afprøves hvor godt en overskrift på din hjemmeside understøtter de handlinger, som du ønsker at brugerne skal foretage sig. Skal de skrive sig op til et nyhedsbrev, downloade et materiale eller skal de foretage et køb?

Typisk gøres det således, at halvdelen af dine brugere ser én overskrift, mens den anden halvdel vil se en anden overskrift. Efter en periode kan du se hvilken overskrift, der har fået flest brugere til at udføre de ønskede handlinger.

Lad din hjemmeside gøre arbejdet for dig

Splittest er et værktøj, som sikrer, at du hurtigt kan teste om små ændringer øger effektiviteten af din hjemmeside. Det kan gøres hurtigt, nemt og billigt. Med en splittest kan du teste på stort set alt – tekster, billeder, farver, videoer m.v. Jo mere optimalt din hjemmeside fungerer, jo bedre arbejder den for dig!

Ring til itpilot i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så får vi en snak om, hvad splittest kan gøre for dig.