Google Analytics

Google Analytics kan løbende indsamle information om alt, hvad dine brugere foretager sig på din hjemmeside.

Google Analytics giver dig et indblik i, hvilke sider der skaber mest salg, men også hvilke sider der får flest besøgende til at hoppe over til konkurrenten. Det giver også mulighed for at se, om mange af dine besøgende tilgår din hjemmeside fra en smartphone, og du således bør få lavet en ny responsiv hjemmeside eller en dedikeret mobilside. Google Analytics giver altså en mulighed for at prioritere din online indsats, der hvor du tjener mest på det.

Lad itpilot klare det for dig

Det er enkelt at få sat Google Analytics op på din hjemmeside hos itpilot. Det første vi gør, er at oprette en Google Analytics konto. Har du allerede en Google konto, kan du med fordel bruge den, til at oprette din Analytics konto.

 

"Optimer din hjemmeside eller webshop – få flere til at købe dine produkter!"


Lad itpilot hjælpe dig med Google Analytics, så du kan få at vide præcis, hvad dine besøgende gør og derved optimere din hjemmeside eller webshop herefter – vi får flere til at købe dine produkter eller serviceydelser. Sættes det hele rigtigt op, kan du følge en kunde helt fra start og helt til slut.

Ring til itpilot i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .