Hjemmeside startpakke - så er du igang

Der vil typisk være en stor gevinst ved at opdatere virksomhedens hjemmeside med et bedre og tidssvarende design, nyt indhold og nye funktioner. Brugerne udvikler sig hele tiden – og det er vigtigt, at de besøgende oplever en professionel og let tilgængelig hjemmeside med fokus på brugernes behov!

Førstehåndsindtrykket af virksomhedens hjemmeside er afgørende for brugernes vurdering af virksomheden og dermed chancen for, at de i sidste ende bliver kunde hos dig og din virksomhed.

 

Økonomisk kvalitetsløsning

Byg din hjemmeside baseret på en af vores standard hjemmesideskabeloner, og få en økonomisk fordelagtig hjemmesideløsning der er nem at administrere og vedligeholde.

En hjemmeside startpakke opbygges som en CMS baseret løsning, i det prisvindende hjemmesidesystem, Joomla CMS, der indeholder alle værktøjerne til at sætte din hjemmeside i arbejde, så du får flere besøgende, og derved øger dit salg.

 

Enkel opdatering

Du kan nemt selv opdatere indholdet på din hjemmeside, og helt undgå brug af dyre konsulenter til opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden.

 

Responsiv hjemmeside

Det er i dag vigtigt at din hjemmeside anvender et responsivt design. Det betyder et design, der tilpasser visningen af hjemmesiden, alt efter om den bliver læst på mobiltelefon, tablet eller pc.
Med hjemmeside startpakken fra itpilot, kan dine kunder let tilgå din hjemmeside fra mobile enheder, og du skal kun opdatere og vedligeholde indholdet et sted.

Klik her og læs mere om en responsiv løsning.

 

Det får du med

  • Moderne og fremtidssikret hjemmeside baseret på verdens bedste hjemmesidesystem, Joomla, med enkel og brugervenlig opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Valget mellem en lang række standardskabeloner – se mere på design.itpilot.dk
  • Egne profilfarver og logo
  • Søgemaskineoptimeret
  • Responsiv hjemmeside – hjemmesiden fungerer på alle enheder, pc, smartphone og tablet
  • Inkl. oprettelse af op til 10 standardsider med tekst og billeder – tekst og billeder leveres af kunde
  • 2 timers oplæring/undervisning hos itpilot i Viborg
  • Inkl. første års webhotel og 5 e-mail konti – herefter hosting pr. måned fra kr. 99,-
  • Fremtidssikret, fleksibel hjemmesideløsning med udvidelsesmuligheder

Pris fra kun kr. 12.500,-

 

Fleksibel

Det er muligt at tilkøbe ekstra funktioner og udvide din hjemmeside, så den passer til dine behov, når de opstår.
itpilot kan naturligvis også stå for den løbende opdatering af din hjemmeside – uanset om det er din eksisterende, eller om det er en helt ny hjemmeside, vi laver til dig.


Kom i gang med din nye hjemmeside, og lad den være med til at skaffe dig flere kunder.
Ring til os i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..