App-markedet er i stor vækst i takt med, at forbrugerne bliver mere og mere mobile. Mange virksomheder anvender i dag en app til løsning af en eller flere konkrete opgaver - både internt i firmaet såvel som overfor kunder. Responsive hjemmesider er i dag nærmest blevet en selvfølge, men apps kan være et stærkt supplement og udføre konkrete opgaver og funktioner, som er vigtige for virksomheden.

 

Apps er i dag et af de helt centrale midler til at fastholde dine kunder. Der er så mange konkurrerende tilbud, der kæmper om opmærksomheden hos den moderne forbruger, at man skal så tæt som muligt for at opnå kontakt - og vedligeholde den. App-udvikling kræver typisk grundig planlægning og gode forberedelser. Derfor er det også vigtigt, at du som kunde har det fulde overblik og kan følge udviklingen af din kommende app så tæt som overhovedet muligt. Det sikrer vi hos itpilot.

 

"itpilot har stor erfaring i at opbygge apps. Vi kender betydningen af brugervenlighed og ved, hvad der fungerer i en app for at give brugeren den bedste oplevelse."

 

Vi kan integrere din app til din hjemmeside, webshop og mange andre systemer. Vi er med på beatet og følger udviklingen på det mobile marked tæt. Vi har fuld fokus på at producere apps med de nyeste teknologier og de bedste brugeroplevelser. Vi er med hele vejen fra idé og konceptudvikling til udgivelse i de mobile app stores. Men vi slipper ikke der - opfølgende evaluering og analyse er ligeså vigtigt for at sikre, at din app får de bedst mulige vilkår for at blive en succes.

 

Hvis du har en lys idé til en app, som du gerne vil omsætte til virkelighed, kan vi hjælpe dig med sparring i den indledende fase samt udvikling og senere udgivelse. Ring til os på telefon 87 25 07 87, og få en snak om dine tanker og ønsker til en kommende smartphone-app.