Både på verdensplan og i Danmark er antallet af apps og downloads stødt stigende, hvilket hænger naturligt sammen med den enorme efterspørgsel. Mange drømmer om at opfinde den næste store app, der kan forenkle en process, gøre hverdagen sjovere, nemmere eller mere effektiv, men få har den viden det kræver at gøre drømmen til virkelighed. Hos itpilot kan vi hjælpe dig med at udvikle det software, der er nødvendigt for at få din app op at køre.  

 

Mobile App downloads på verdensplan ( i mio.)

 

 

 

Hos itpilot har vi stor erfaring i at udvikle apps. Udviklingen af en app sker trinvis, så der hele tiden er en rød tråd i forløbet, man som kunde kan holde sig til.

 

Konceptfasen

Her handler det i høj grad om at definere formålet med appen. Hvad skal den kunne? Hvilke features og funktioner er vigtige at få med? itpilot har her stor erfaring fra andre projekter og kommer med konstruktiv feedback og rådgivning.

 

Designfasen

Her er der fokus på at gøre appen så brugervenlig som mulig. Navigationen skal være klar og tydelig - og appen skal have et attraktivt layout.

 

Udviklingsfasen

Her går vi maskinrummet og begynder den egentlige kodning på de valgte platforme (iOS/Android). Appen optimeres i performance, og vi koder ud over den mobile del af appen også en backend, hvis der er brug for administrativ adgang.

 

Testfasen

Der er mange forskellige enheder - med forskellige skærmopløsninger og OS-versioner. Derfor er det essentielt, at din app testes så bredt som muligt.

 

Lanceringsfasen

Her udgives appen i App Store og Google Play. Der kan være en del administrative opgaver forbundet hermed, og det er vigtigt, at du har ekspertise i ryggen for at få appen ud til dit publikum.

 

Opfølgningsfasen

Verden står ikke stille efter udgivelse af en app. Det er vigtigt at følge op og se, hvordan brugerne anvender den. Og ikke mindst, om de anvender den.