Nyheder

hjemmearbejdspladser

Mar. 2020

itpiloterne arbejder hjemmefra

Covid-19 er løs i Danmark og hos ipilot tager vi det selvfølgelig seriøst og følger myndighedernes råd. Fra dagsdato og de kommende 14 dage arbejder langt de fleste af itpiloterne hjemmefra.

Hjemmearbejde er selvfølglig en omvæltning, men på ingen måde et problem for os. Vi behøver ikke at være på kontoret for at løse vores opgaver - så længe vi har en internetforbindelse og en computer, så går det fint for os. 

Læs mere

overtager it-virksomhed

Dec. 2019

I efteråret 2019 overtog vi it-virksomheden Adevo, og fik derved yderligere 25 mand at trække på, når vi skal lande vores kunders it-løsninger sikkert.

Læs mere

Erhvervspraktikant

Nov. 2019

I dag har vores søde praktikant, Amalie, haft sidste dag hos itpilot. Amalie har fulgt vores grafiske afdeling, hvor hun har siddet med grafisk arbejde og marketingsmateriale.

Læs mere

Besøg af Razak Pimpong

Maj. 2019

Så fik itpilot besøg af Razak Pimpong, en stor personlighed og et stort menneske - og 'selvfølgelig' overlader man da chefstolen til ham, når der er fint besøg 😃 

Læs mere

ny onepage

Feb. 2019

itpilot har i samarbejde med Bach-gruppen designet en onepage hjemmeside, der kan præsentere det eftertragtede boligområde sØnæshave for interesserede købere.

Læs mere

Ny hjemmeside

Jan. 2019

Nordkomfort designer skandinaviske kvalitetsmøbler i uendelige kombinationer. Design og detaljer er helt op til den enkelte kunde.

Læs mere

Ny hjemmeside

Okt. 2018

Top-Line A/S og søsterselskabet Troels Denmark A/S (tidl. Troels Møbler) har fået nye hjemmesider. itpilot har i tæt samarbejde med møbelproducentens grafiske designer udviklet to specialdesignede hjemmesider.

Læs mere

Ny onepage

Apr. 2018

Miljøkabiner ApS har fået en simpel One Page løsning til deres nye hjemmeside – designet og sat op af itpilot. Foruden hjemmesiden har itpiloterne stået for design af firmaets nye logo samt en profilbrochure.

 

Læs mere

Ny hjemmeside

Juni. 2017

Vi har tidligere lavet hjemmeside til både Hald Ege Friskole og Hald Ege Højskole. Derfor blev vi meget glade, da vi fik buddet om at lave en ny hjemmeside til Hald Ege Efterskole.

Læs mere

Ny onepage

Apr. 2017

Den Hvide Fabrik åbner muligheder for nye kontorfællesskaber med rum til udvikling og rammer for ildsjæle. I samarbejde med Zacho & co har itpilot udviklet en One-page, der præsenterer konceptet bag ’Fabrikken’. Henrik Zacho har stået for design mens itpiloterne har taget sig af det tekniske.

Læs mere