Softwareudvikling

Softwareudvikling

Stabil software med fokus på brugervenlighed, stabilitet og performance. Et velfunderet setup er vigtigt for at softwaren i sin daglige brug fungerer optimalt.

Hjemmesider

Hjemmesider

Moderne hjemmesider, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. Enkelt design, kort loading tid og tydlige calls to action er indtænkt i alle websiteløsninger.

Webshop

Webshop

Professionelle webshops bygget op omkring pålidelige open-source e-handels-platforme. Enkle og intelligente løsninger, som let tilgås fra mobile enheder.

UX-design

UX-design

Problemfri interaktion mellem brugere og digitale løsninger. Fordi UX-design er så fokuseret på brugere og brugeroplevelsen, er der ikke to løsninger, der er ens.

Apps

Apps

Fra idé og konceptudvikling til udgivelse i de mobile app stores. Gennem 6 faser skabes Apps, der kan integreres med hjemmeside, webshop og andre interne systemer.

Digitaliseringsprojekter

Digitaliseringsprojekter

Vi lever i en digital tidsalder. Som forbrugere er vi så småt forvente med, at vi kan klare de fleste nødvendige hverdagshandlinger via digitale platforme. 

Hos itpilot passer vi godt på de oplysninger, som du deler med os. I denne privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi håndterer din persondata, hvorfor vi opsamler den, og hvilke rettigheder du har.