Softwareudvikling

Softwareudvikling

Stabil software med fokus på brugervenlighed, stabilitet og performance. Et velfunderet setup er vigtigt for at softwaren i sin daglige brug fungerer optimalt.

Hjemmesider

Hjemmesider

Moderne hjemmesider, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. Enkelt design, kort loading tid og tydlige calls to action er indtænkt i alle websiteløsninger.

Webshop

Webshop

Professionelle webshops bygget op omkring pålidelige open-source e-handels-platforme. Enkle og intelligente løsninger, som let tilgås fra mobile enheder.

UX-design

UX-design

Problemfri interaktion mellem brugere og digitale løsninger. Fordi UX-design er så fokuseret på brugere og brugeroplevelsen, er der ikke to løsninger, der er ens.

Apps

Apps

Fra idé og konceptudvikling til udgivelse i de mobile app stores. Gennem 6 faser skabes Apps, der kan integreres med hjemmeside, webshop og andre interne systemer.

Digitaliseringsprojekter

Digitaliseringsprojekter

Vi lever i en digital tidsalder. Som forbrugere er vi så småt forvente med, at vi kan klare de fleste nødvendige hverdagshandlinger via digitale platforme. 

Image4:

Når vi skal håndtere store projekter hos itpilot, arbejder vi ud fra en agil projekttilgang med fire overordnende principper. Principperne er med til at sikre kvalitet og værdi i det udførte arbejde, både for kunder og medarbejdere.

De fire principper er: 

  • Make it simple
  • Daglig sparring
  • Løbende aflevering og status
  • Respekt for medarbejdernes kompetencer