Vi passer godt på vores kunders hjemmesider, webshops og andre hostede produkter. Vi har vores eget top sikrede hosting center fra vores domicil centralt i Viborg, der gør os i stand til at drive og beskytte vores kunders webløsninger på den bedste og sikreste måde og til særdeles attraktive priser.

Er du stødt på udfordringer med dine webløsninger sidder vi altid klar til at hjælpe dig. I hverdagene yder vi hjælp og rådgivning pr telefon fra 08.30 - 16.30, og fra 08.00 - 00.00 pr mail. De fleste e-mail-henvendelser besvares i løbet af få timer inden for de angivne åbningstider og senest inden for 24 timer på hverdage.

Ring på telefon 87 25 07 87 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.

IT-sikkerhed

IT er ofte livsnerven i virksomheden, men det udgør også en risiko. Derfor bør du uanset størrelse og type af virksomhed, forholde dig til jeres IT-sikkerhed. Et usikkert IT-miljø er lig med tabt produktivitet og tabte ordrer, når systemerne er nede. Mister du data, mister du måske også produkthemmeligheder, og hackere kan tømme din bankkonto. Indirekte risikerer du tab i form af mistet omdømme og kundeloyalitet. 

Læs mere

Hosting

Hos itpilot passer vi på vores kunders hjemmesider, webshops og andre hostede produkter i vores eget topsikrede hosting center fra vores domicil centralt i Viborg. Vi er derfor i stand til at drive og beskytte vores kunders webløsninger på den bedste og sikreste måde og til særdeles attraktive priser.

Læs mere