Software målrettet din virksomhed

Software der præsterer

Hos itpilot udvikler vi software med fokus på brugervenlighed, stabilitet og performance. Vi er fremtidsorienterede og indtænker mulighed for videreudvikling af softwareløsninger, hvis jeres behov skulle ændre sig eller hvis løsningen skal udvides med flere moduler, sprog eller lign.  Med en softwareløsning fra itpilot får du software der præsterer.

Vi tilbyder at holde jeres softwareplatform opdateret og vedligeholde løsningen, så den er stabil, up to date og sikker. Fremadrettet kan itpilot overvåge driften og undersøge eventuelle fejlrapporter og følge op på disse. Et professionelt setup er vigtigt for at softwaren i sin daglige brug fungerer optimalt.

Digitaliseringsprojekter hos itpilot

Vi lever i en digital tidsalder. Som forbrugere er vi så småt forvente med, at vi kan klare de fleste nødvendige hverdagshandlinger via digitale platforme. Vi kan streame tv, tage uddannelser, betale for varer og ydelser, skifte adresse og handle dagligvarer. MobilePay, borger.dk, e-boks, og nemlig.com er alle eksempler på, at digitaliseringen er en realitet. Og den har tilmed forandret brancherne markant.

Læs mere

Udvikling af IT-systemer

Har du en idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomhedsprocesser? itpilot har overblikket, erfaringen og kompetencerne til at udvikle et nyt IT-system, der kan forbedre jeres daglige arbejdsgang. Hvis jeres nuværende standardløsningerne ikke rummer de muligheder, I som moderne virksomhed har brug for, så kontakt itpilot. Sammen kan vi skabe et velfungerende IT-system, der står mål med jeres behov.

Læs mere

Pimcore løsninger

Pimcore er et førende PIM-system, som er kendetegnet ved stor fleksibilitet og skalérbarhed. Det er uden licensomkostninger, og kildekoden er åben for alle. Det bruges i dag af virksomheder af alle størrelser til at organisere deres produkter i et samlet system – PIM.

Systemet er ekstremt robust og bruges allerede af over 80.000 virksomheder – blandt de største kunder kan nævnes Mercedes, Ikea, Audi, Burger King, Intersport, Deutsche Bahn, Ferrero og Cap Gemini.

Læs mere

Data Warehouse & BI

Alle taler om, at data er nøglen til fremtiden. Data er den mest værdifulde kilde til succes – det kan vi læse i et hav af artikler. Den rette datahåndtering giver indsigt i en virksomheds interne processer, i kundemønstre og kan koble årsager og virkning sammen. Fremtiden kan altså forudsiges ved at kigge på data. At data rummer et stort potentiale, kan de fleste af os forstå. Men hvordan indsamles og udnyttes data? Det er straks mere komplekst. Vores itpiloter hjælper jer med at håndtere og udnytte jeres datakilder.

De fleste virksomheder råder over en voksende datamængde fra forskellige datakilder, men hvordan håndterer I jeres data? Det er svært at skabe værdi af data medmindre den er struktureret og bearbejdet.

Læs mere