Kvalitets hjemmesider i lækkert design

Din hjemmeside er ofte det første sted, nye kunder stifter bekendtskab med din virksomhed. Besøgende på hjemmesiden ønsker at se, om din virksomhed fremstår professionel og nytænkende. Hos itpilot er specialister i at udvikle brugervenlige hjemmesider, der repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Vi bygger naturligvis en hjemmeside, der designmæssigt matcher din virksomhed og som tilpasser sig den enhed dine kunder besøger siden fra. Med et responsivt design sikrer vi, at siden fungerer optimalt på mobil, tablet og pc.

Hvad enten du ønsker et komplet professionelt projektforløb, eller blot har behov for en helt enkel hjemmeside, er itpilot klar til sammen med dig at bygge den hjemmeside løsning, der passer til dit behov.

Der vil typisk være en gevinst ved at opdatere virksomhedens hjemmeside med et bedre og tidssvarende design, nyt indhold og nye funktioner. Brugerne udvikler sig hele tiden – og det er vigtigt, at de besøgende oplever en professionel og let tilgængelig hjemmeside med fokus på brugernes behov! Førstehåndsindtrykket af virksomhedens hjemmeside er afgørende for brugernes vurdering af virksomheden og dermed chancen for, at de i sidste ende bliver kunde hos dig og din virksomhed.

Joomla

Joomla kan skaleres til hjemmesider af alle størrelser og henvender sig bredt til dem, der ønsker en dynamisk webside, som er nem at opbygge og vedligeholde. Joomla er også kendt for sin høje grad af sikkerhed, samtidig skal man med et open-source-system ikke være nervøs for, at licenser udløber, eller et CMS ikke længere understøttes. Søgemaskineoptimering (SEO) er indbygget i Joomla, så siderne automatisk får enkle og letforståelige navne, der både er nemme at forstå for Google og andre søgemaskiner og derved hjælper dig med at få flere besøgende på din hjemmeside.


Responsivt layout

84% tilgår hjemmesider fra deres mobil og derfor er det vigtigt, at din hjemmesides design tilpasser sig den enhed, dine kunder besøger sitet fra. Du risikerer at miste kunder og omsætning, hvis ikke din side vises optimalt overalt.

Google belønner responsive hjemmesider med en bedre placering i søgeresultaterne. Det kan give et forspring i kampen om de øverste placeringer på Google, hvis man har en responsiv løsning.

itpilot laver en enkel og intelligent løsning, som let tilgås fra mobile enheder, og hvor indholdet kun skal vedligeholdes og opdateres et sted!


Brugeroplevelse

En god brugeroplevelse afhænger bl.a. af, om hjemmesiden interagerer problemfrit med de kunder, der besøger den fra deres mobile enheder. Brugerne skal engageres og guides rundt på siden.

Disse faktorer har betydning for brugeroplevelsen:

  • Let navigation
  • Enkelt design
  • Loading tid
  • Tydlige calls to action
  • Let spiselig tekst
  • Responsivt design

Cases


Hjemmeside

QARS

Da vores kunde skiftede navn og brandidentitet og blev til QARS, krævede det ny hjemmeside, reklameartikler og merchandise.

Hjemmeside

jpbc

itpilot har udviklet en webprofil til jpbc. En responsiv side i to sprog samt integreret nyhedsmodul.

Hjemmeside

CarPeople

Den landsdækkende værkstedskæde, Carpeople, har fået ny responsiv hjemmeside med tilhørende intranet og bilsalgsmodul.

Hjemmeside

Nils staerk

Galleri Nils Staerk - hjemmeside med indbygget shop modul 

Hjemmeside

Fonden det nytter

Den humanitære hjælpefond Fonden det nytter har fået en hjemmeside til brug bl.a. vidensdeling.