Fotos viser hvem du er

Et foto er et stærkt medie, der i sig selv kan fortælle en historie. Derfor er virksomhedens visuelle udtryk selvsagt yderst vigtigt både online såvel som i tryksager. Hos itpilot har vi mulighed for hjælpe med dine profilbilleder. Vi har inhouse fotograf ansat, ligesom vi har mulighed for at trække på eksterne kræfter hvis du ønsker brug af professionelt fotostudie til f.eks. produktbilleder. Derfor spænder vi bredt fra reklame- og illustrationsbilleder til mode- eller portrætfotografi og industrifotos.

 

"Et billede siger mere end tusinde ord. Lad itpilot hjælpe med at fortælle din historie gennem et professionelt visuelt udtryk."


Vi har stor erfaring med at lave fotooptagelser “on location”. Det vil sige, at vi kommer på besøg i din virksomhed og tager billeder af hvad du måtte ønske. Forinden aftales naturligvis tidspunkt og hvilke fotooptagelser, du forestiller dig. Efterfølgende tager vi alle fotooptagelserne med hjem og sørger for en professionel efterbehandling. Herved fremstår dine billeder optimalt, inden du modtager dem via et download-link eller på DVD.

Ring på telefon 87 25 07 87 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.