Jeres virksomhed har helt sikkert styr på dens kerneydelser, men har den også styr på de grafiske elementer? Spiller logo, farve og skrifttype sammen? Efterlader jeres designlinje det samme gode indtryk, som jeres produkter? Det kan være svært at formidle noget, der ikke er ens spidskompetencer - og det er ikke alle virksomheder, der har sin egen grafiske afdeling, som kan sørge for, at indhold og udtryk spiller sammen. 

 

itpilot vil gerne hjælpe med at få formidlet jeres virksomheds produkter i et flot sammenhængende grafiske udtryk. Måske har I brug for et revideret eller helt nyt design? Vi vil gerne se på, hvordan vi kan skabe sammenhæng i jeres visuelle kommunikation. 

 

Første og vigtige skridt på vejen mod en god visuel kommunikation er at have et godt logo. itpilot hjælper jer med at designe et logo, der er let genkendeligt og som afspejler virksomheden. Vi tror på, at I får det bedste logo, hvis I er med i processen, så hav gerne nogle overordnede ideer klar, så arbejder vi videre udfra dem.

 

Hvis I allerede har et logo, er vi klar til at udarbejde en designmanual med regler for placering, respekt­afstand, typografier, primære, identitetsbærende farver og forskellige logoudgaver. Altsammen så jeres virksomhed kan få en ensartet visuel identitet, der gør den let at genkende i reklamer, på sociale medier og i bybilledet.

 

Ring og få et tilbud på bl.a. logo-design eller opsætning af designmaual  87 25 07 87 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.