"Hvis du står foran at skulle starte din egen hjemmeside, webshop, blog eller lignende, så skal du bruge et domænenavn"


Vælg et godt domænenavn

At få valgt et godt domænenavn er bestemt ikke en ligegyldig proces, og der findes rigtig mange steder på nettet, der giver gode råd til valg af domænenavn. Her vil vi give dig en række helt grundlæggende tips til valget, så du kan foretage et kvalificeret køb, og dermed mindsker risikoen for at spilde dine penge på et dårligt navn.

Der er mange grunde til, at man skal tænke sig godt om, inden man vælger det endelige domænenavn. Hvis du har planer om at lancere en virksomhed, er et godt navn naturligvis ekstra vigtigt. For det er trods alt navnet, du skal markedsføre, og som folk skal huske efterfølgende.

Vores gode råd til valg af domænenavn:

  • Hold det enkelt og let at stave – maksimalt to ord.
  • Det skal være let at huske.
  • Af hensyn til søgemaskinerne, er det bedst at vælge et domænenavn, der er beskrivende for din side.
  • Undgå bindestreg i navnet, det er ikke let at huske.
  • Registrér flere kombinationer og eventuelle alternative stavemåder, når du har valgt dit endelige domænenavn.

 

Test domænenavn


Hos itpilot er vi selv udbyder af mere end 50 forskellige tld's (domænetyper), og du har derfor mulighed for, at søge efter og bestille lige netop det domænenavn du ønsker.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har brug for hjælp eller yderligere oplysninger, inden du bestiller. Kontakt os allerede i dag på telefon 87 25 07 87 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hører du fra os.