Med Kerio Connect får man en omfattende groupware-løsning med e-mail, deling af kontaktpersoner, kalender, opgaver, noter og meget mere.

Kerio Connect egner sig perfekt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at forbedre kommunikationen både internt og eksternt.

"Kerio Connect er et stærkt og prisbilligt alternativ til Microsoft Exchange"

 

Kerio Connect er 5 løsninger samlet i et produkt:

  • Samarbejde på tværs af platforme
  • Trådløs mobil synkronisering
  • Høj e-mail-sikkerhed
  • Arkivering af e-mails
  • Automatisk backup

Kerio Connect er en fremragende mail- og groupwareløsning til en meget favorabel pris pr. bruger. itpilot har to forskellige Kerio-løsninger - alt efter behov.

Kerio Connect Hosted

Med Kerio Connect Hosted får man plads på en eksisterende Kerio Connect-server, og betaler kun for det antal konti, man benytter. Dette er som regel den mest favorable løsning, hvis man har et mindre antal brugere, og ikke har så store behov for individuelle tilpasninger af mailopsætningen.

Kerio Connect Server

For kunder med større behov og mange konti anbefaler vi vores Kerio Connect server-løsning. Her får man sin egen mailserver på enten en virtuel eller dedikeret server, som man lejer hos itpilot.

Kerio Connect Mailserveren vælges som ektraprodukt til Virtuel server/Hosted server baseret på antallet af licenser, man har behov for. Med Kerio Connect Server betaler man en pris for licensen første år og kan derefter nøjes med udgifter til leje og vedligeholdelse af serveren i de følgende år.

Med tilstrækkeligt mange brugere, kan Kerio Connect Server dog allerede første år være en mere gunstig løsning end Kerio Connect Hosted.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om Kerio Connect e-mail, så kontakt os allerede i dag på telefon 87 25 07 87 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hører du fra os.