Office 365 er en online løsning, der gør det muligt at afvikle alle Office-programmerne via skyen. Det er let at tilgå programmerne fra din smartphone, tablet, bærbare samt stationære computer.

 

En effektiv arbejdsgang med Office 365

Programmerne aktiveres online som cloud tjenester, hvilket sikrer at din virksomhed altid har de nyeste versioner af de programmer, der er med i jeres ordning. Tilmed lagres og synkroniseres dokumenter automatisk på alle enheder, ligesom I nemt og sikkert kan dele dokumenter og billeder. Adgangen til jeres filer kan både ske online og offline.

 

 

Med Office 365 Business Essentials får du en firmabaseret e-mail konto, med 50 GB plads og ekstra sikkerhed med backup i skyen til de vigtige e-mails. Du får mulighed for at dele din kalender med kollegaer og medarbejdere for optimal planlægning af dagens arbejdsopgaver.  

 

Med Business, eller Business Premium får du en altid opdateret version af den kendte Office pakke med Word, Excel, PowerPoint og Outlook m.m. Én licens dækker 5 telefoner, 5 tablets og 5 pc’er eller Mac-computere pr. bruger 

 

 

Opdateret på farten

Office 365 kalender kan synkroniseres til din mobil-telefon, så du altid er opdateret omkring nye møder og aftaler.  Der er 1 TB plads til rådighed på OneDrive, der giver jer mulighed for at dele filer med hinanden hurtigt og nemt på alle platforme.