Drev-adgang, online backup og fildeling fra dit skrivebord

 

"Bruger du stadig usikre løsninger som Dropbox, SugarSync, SkyDrive, og Google Drive? Eller forældede og komplicerede løsninger som FTP og VPN?"

 

Giv dig selv en revolutionerende og sikker fildelings tjeneste som er bygget til virksomheder og hvor dine data er i sikre hænder på vores servere placeret i Danmark. Giv dig selv ZuperCloud fra itpilot.

Drev adgang

ZuperCloud Desktop Klienten laver et lokalt drev i din Windows Stifinder eller din Mac Finder hvorfra der er direkte adgang til dine filer. Du kan også bruge træk og slip for at uploade og downloade filer til / fra dit ZuperCloud fillager i skyen.

Samtidigt kan du også redigere en fil direkte fra dit lokale ZuperCloud drev ved at dobbeltklikke på den – ligesom du er vant til.


Online backup

Du kan højreklikke på en mappe og vælge "Vedhæft til ZuperCloud". Dette er en meget enkel metode til backup af lokale mapper til dit ZuperCloud drev i skyen.
Når mappen er knyttet til ZuperCloud, vil indholdet af mappen kopieres til dit ZuperCloud fillager i skyen som baggrunds opgave.

ZuperCloud kan således anvendes som traditionel backup løsning, der til fulde lever op til alle lovgivningsmæssige krav, stillet af revisorer og myndigheder til backup og opbevaring af data.


Fildeling

Du kan enten dele filer og mapper direkte fra dit skrivebord, eller uploade dem til dit ZuperCloud drev i skyen og dele derfra.

Hvis du vil dele filer og mapper direkte fra skrivebordet, skal du højreklikke på filen eller mappen fra dit ZuperCloud drev og vælge at dele derfra.

Hvis du vil dele filer og mapper fra webportalen, kan du starte fra knappen deling inde i den webbaserede filstyring brugergrænseflade.

 

Masser af plads til små penge

itpilot tilbyder ZuperCloud til virksomheder i pakker med masser af plads i skyen til priser fra helt ned til kr. 49,- pr. bruger pr. måned.

 

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om ZuperCloud, eller godt kunne tænke dig en gratis prøveversion, så kontakt os allerede i dag på telefon 87 25 07 87 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hører du fra os.