Outsourcing klinger lidt af Kina og en produktion langt væk fra virksomhedens dagligdag – produktionen bliver billigere men kommunikationen støder på nye udfordringer. Måske derfor er nogle virksomheder skeptiske overfor begrebet IT-outsourcing, men det er der ingen grund til. Ved at outsource jeres IT-drift til itpilot er der ganske vidst samme mulighed for besparelser, idet interne ressourcer kan frigives – til gengæld behøver I ikke frygte kommunikationsbrist – vi taler flydende jysk. Derudover er vi mestre i at oversætte det til tider vanskelige IT-sprog til hverdagstermer. Heldigvis  kan I komme i kontakt med os alle ugens dage, og hvis der er behov for en ekspert på stedet, yder vi On Site support.

 

At outsource jeres daglige IT-drift til itpilot betyder, at I slipper for besværet med at vedligeholde, opdatere og ikke mindst sikre jeres vigtige data. Vi har sikkerhed og service i fokus og garanterer en stabil og pålidelig drift. Alle data opbevares trygt og lokalt i vores eget topsikrede datacenter.  Samtidig har du ikke bare én dygtig medarbejder, der er opdateret på jeres interne systemer, men en hel besætning af dygtige itpiloter, der lander jeres IT-løsninger sikkert og professionelt.

 

Opdateret på teknologien

Software og hardware forældes hurtigt og det er en krævende opgave at være konstant opdateret på, hvilke løsninger der er nødvendige og optimale. Med en IT-outsourcing aftale får I adgang til vigtig branche indsigt, som I vil have svært at etablere og fastholde internt i jeres virksomhed. itpilot har erfaring med at designe, udvikle, teste og vedligeholde IT-systemer med afsæt i vores kunders behov og krav. Vi kan hurtigt implementere ny teknologi og sørger for at jeres virksomhed er omstillingsparat.  

 

Klippekort – ingen dyre abonnementer

Hos itpilot bliver du ikke opkrævet et fast månedligt beløb - du skal ikke betale for ydelser, du ikke bruger. Vores kunder har individuelle behov og derfor tilbyder vi en fordelagtig klippekortsløsning, hvor timeprisen falder i takt med timeforbruget. Vi laver en professionel vurdering af, hvor mange timer, jeres virksomhed har behov for, og timerne trækkes først fra klippekortet, når vi har ydet den support I efterspørger.

 

Vores klippekort-ordning sikrer jer den bedst mulige ydelse til den bedst mulige pris ved tilkøb af et 5, 10, 20, 40 eller 80 timers klippekort. I kan trække på klippekortet i forbindelse med blandt andet ændringer og justeringer vedrørende hjemmesider, e-mail, online backup. Standard timepris hos itpilot er: kr. 945,- Alle priser er oplyst i danske kroner eksklusive moms. Ved køb af nyt klippekort inden udløb vil resttimer blive overført til det nye klippekort.

 

Fakta-ark

 

Ring på telefon 87 25 07 87 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.