jpbc har fået ny webprofil – responsiv hjemmeside med integreret nyhedsmodul. Hjemmesiden har fået nye søgemaskineoptimerede tekster samt nye billeder, som er taget i samarbejde med Fotograf Lund. På hjemmesiden er der blevet integreret en jobsøgningsfunktion, som gør det let og enkelt at søge et job hos jpbc og gør håndteringen af de indkommende ansøgninger nemmere.

 

Markedsføring og sociale medier

Hele jpbc's profil har fået en make-over – der er lavet nyt præsentationsmateriale samt flere nye grafiske elementer i form af ikoner og grafik. jpbc er samtidig blevet repræsenteret på LinkedIn, hvor vi har hjulpet dem godt i gang med rådgivning og profilmateriale.

 

Fremtidigt samarbejde

jpbc og itpilot forsætter samarbejdet – og vi glæder os til at skulle stå for jpbc's fremtidige marketingstiltag.

 

Kunden siger:

Valget af itpilot som leverandør af vores nye hjemmeside bygger på deres professionalisme og deres positive tilgang til, hvordan de kunne gøre en forskel for os. Lige fra 1. møde til fremsendelse af et tilbud, der var specificeret ud i detaljer, gør dem til en god sparringspartner for os i fremtiden. Vi har ligeledes valgt at bruge Kathrine Kalhøj til styring af vores fremtidige marketingstiltag, så vi kan fokusere på vores kompetencer indenfor stålbearbejdning. Kort fortalt – valget af itpilot var en nem beslutning.

 

Web: http://www.jpbc.dk