Besøg itpilot på Facebook - https://facebook.com/itpilot.dk

Virksomheder er i dag nødt til at være bevidste om deres tilstedeværelse på Facebook, hvis man vil have succes – både online såvel som i den virkelige verden. Med mere end 3 millioner danske brugere, er det et socialt medie man ikke kan ignorere. Du kan være sikker på, at nogle af dine kunder også er på Facebook!


Selvom du begynder at profilere din virksomhed på f.eks. Facebook, skal du ikke forvente en markant stigning i antal kunder. Men de sociale medier er et unikt redskab til at involvere dine brugere og få feedback, der kan hjælpe med at markedsføre din virksomhed positivt overfor målgruppen.

Gør kunderne til dine ambassadører

Når du er bevidst om din tilstedeværelse på de sociale medier, har du mulighed for at gøre dine kunder til dine medspillere. Kunderne kan være med til at sprede dine budskaber og bidrage med indhold, der er relateret til din virksomhed – f.eks. idéer og nyttig viden.

 

Facebook guide - har du styr på formaterne

itpilot vil gerne hjælpe vores kunder godt i gang med at få brugt de sociale medier som et led i deres markedsføring. For at fange brugernes opmærksomhed er det vigitigt at uploade billeder og opslag i de rigtige formater - vi har lavet en guide, der hjælper jer på vej.

 Download Guide 

 Ring til itpilot i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så får vi en snak om din online tilstedeværelse på de sociale medier.