Tiltræk flere kunder med en effektiv Google AdWords markedsføring og bliv synlig i toppen af Google for de rigtige og interesserede brugere. Med Google AdWords imødekommer du dine kunder, i det øjeblik de søger efter det, du tilbyder, og du betaler kun, når der klikkes på din annonce. Du rammer altså dine kunder – på det rigtige tidspunkt og det rette sted.


"Google AdWords er til dig, der er omkostningsbevidst og ønsker resultater, for de penge du bruger på din markedsføring."


Nå ud til de potentielle kunder, der allerede efterspørger dine services og produkter. Med Google AdWords tilpasses og optimeres din annoncering. Ikke blot sparer du kostbar tid, ved at minimere antallet af irrelevante henvendelser, men du matcher dine kunders behov ned til mindste detalje. F.eks. kan der laves en geografisk afgrænsning, så du kun er synlig i udvalgte områder.

 

Skal itpilot hjælpe dig med en AdWords kampagne eller et Adwords abonnement - download vores fakta-ark og se hvilke muligheder, vi kan tilbyde.

 

Fakta-ark

 


Ring til itpilot i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .