Kom godt i gang med at udnytte det potentiale de sociale medier rummer for at eksponerer jeres virksomhed. Det er ikke alene nye kunder, I kan tiltrække men også kvalificerede medarbejdere. Aktiv brug af de sociale medier giver virksomheder 58% større chance for at tiltrække topkvalificeret arbejdskraft og 20% større chance for at fastholde dem.

 

 

 

Gør kunderne til dine ambassadører

Når du er bevidst om din tilstedeværelse på de sociale medier, har du mulighed for at gøre dine kunder til dine medspillere. Kunderne kan være med til at sprede dine budskaber og bidrage med indhold, der er relateret til din virksomhed – f.eks. idéer og nyttig viden.

 

Hos itpilot har vi stor erfaring med at give vores kunder succes på de sociale medier. Vi kan hjælpe jer med at lave en strategiplan, der er i tråd med jeres ambitioner. Vi står for annoncering og tiltag, der rammer og involverer jeres målgruppe.

 

Linkedin:

Linkedin adskiller sig fra Facebook, Youtube og Instagram ved at være et socialt netværk målrettet erhvervslivet. Det fungerer som et fremragende værktøj til at holde styr på virksomhedens kontakter indenfor dens professionelle netværk og til at skabe relationer – som en del af salgsprocessen. Arbejde og karriere er i fokus på denne platform.

 

Både på verdensplan og i Danmark har Linkedin vundet stort indpas – som socialt medie er det herhjemme kun overgået af Facebook. Mere end 2,2 mio danskere og danske virksomheder har således en profil på Linkedin.

 

Fordele ved at repræsentere din virksomhed på Linkedin

 

  • Strategisk networking - plej, vedligehold og udvid jeres netværk
  • Skab salg gennem relationer
  • Øg kundeloyaliteten og kendskab til virksomheden
  • Positionér virksomheden
  • Rekruttér hurtigt og nemt kvalificerede medarbejdere

Itpilot hjælper jeres virksomhed med at opbygge en professionel profil så I kan komme i gang med at kommunikere med jeres netværk. Ved at udgive troværdige og brugbare opslag kan vi sammen sørge for at I skaber tillid, genererer leads og modtager flere anbefalinger.

 

Ved at vise verden glimt fra jeres dagligdag stiller vi skarpt på de værdier, der gør jeres arbejdsplads attraktiv at blive en del af – så I står stærk, når der skal rekrutteres nye medarbejder. Vi giver også råd om, hvordan I får jeres medarbejdere til at blive gode ambassadører for virksomheden på Linkedin.

 

Instagram:

Med Instagram får din virksomhed et socialt medie, der giver jer mulighed for at dele billeder og videoer med jeres netværk og jeres følgere. Hvis målgruppen er unge mennesker er Instagram det rette værktøj, da de i høj grad befinder sig på dette medie – og derfor bør din virksomhed også være repræsenteret her. Den primære målgruppe for Instagram er de 12-29-årige.

 

Hashtags med tekster der rammer spot-on akkompagneret af filterbelagte fotos tiltrækker den unge målgruppe – muligvis din virksomheds kommende medarbejdere eller potentielle kunder.

 

itpilot hjælper jer med at finde frem til de helt rette hashtags, der gør, at I bliver fundet af flest mulige brugere. Vi kan oprette hashtags-konkurrencer der skaber brugergenereret indhold og engagerer jeres følgere, og vigtigst af alt, så hjælper vi jer med at vedligeholde jeres profil, så jeres følgere fastholdes.

 

Med en profil på Instagram får din virksomhed også mulighed for at deltage i landsdækkende kampagner under givne hashtags og gøre jer synlige i det offentlige, landsdækkende mediebillede.

 

Din virksomhed har også mulighed for at annoncere på Instagram – her fungerer det ligesom med AdWords og Facebook – du betaler for kampagnerne – det skal itpilot nok hjælpe dig med at administrere. Det kan være en økonomisk fordelagtig løsning at markedsføre virksomheden via denne kanal, da annoncerne kan målrettes din specifikke målgruppe.

 

Youtube:

Youtube er verdens næststørste søgemaskine (Google er nr. 1), og set på verdensplan er Youtube desuden det 4. største website. Det betyder også, at der er uendelige muligheder for at markedsføre jer med en såkaldt Youtube kanal.

Videoer som markedsføring er blevet meget populært, og kan skabe god branding for jeres virksomhed. Det siger næsten sig selv at levende billeder og lyd gør større indtryk end stillestående billedeannoncer. Traditionelle reklamevideoer kan være dyre og uoverskuelige for mindre virksomheder, men en Youtube kanal kan bruges til at nå ud med de samme budskaber – tilmed specielt rettet mod en bestemt målgruppe.

  • Produktvideoer
  • Tutorials
  • Hverdags-stemning fra kontoret (personlighed til virksomheden)
  • Giv gode råd til brugerne

Youtube fungerer som en søgemaskine og ligesom med virksomhedens hjemmeside har det betydning, hvad I navngiver jeres videoer og hvordan I udformer layout på jeres kanal – det kan itpilot hjælpe jer med. Ligesom vi kan hjælpe jer med In-stream annoncering på Youtube, hvor jeres video bliver vist som introduktion til en anden video. Her betaler du først, når brugeren har valgt at se hele din reklame eller 30 sekunder af den.

Youtube kalder deres annonceringskoncept for TrueView – det fungerer ligesom Google AdWords, hvor du først betaler, når brugerne enten ser hele din video eller klikker sig ind på din video. Foruden In-stream annoncering kan man også anvende In-Display. Her betaler man for at dukke op øverst i søgefeltet, men man betaler kun hvis brugeren vælger at klikke sig ind på annoncen.

 

 

Facebook:

Besøg itpilot på Facebook - https://facebook.com/itpilot.dk

Virksomheder er i dag nødt til at være bevidste om deres tilstedeværelse på Facebook, hvis man vil have succes – både online såvel som i den virkelige verden. Med mere end 3 millioner danske brugere, er det et socialt medie man ikke kan ignorere. Du kan være sikker på, at nogle af dine kunder også er på Facebook!


Selvom du begynder at profilere din virksomhed på f.eks. Facebook, skal du ikke forvente en markant stigning i antal kunder. Men de sociale medier er et unikt redskab til at involvere dine brugere og få feedback, der kan hjælpe med at markedsføre din virksomhed positivt overfor målgruppen.
 

Facebook guide - har du styr på formaterne

itpilot vil gerne hjælpe vores kunder godt i gang med at få brugt de sociale medier som et led i deres markedsføring. For at fange brugernes opmærksomhed er det vigitigt at uploade billeder og opslag i de rigtige formater - vi har lavet en guide, der hjælper jer på vej.

 

 Download Guide 

 Ring til itpilot i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så får vi en snak om din online tilstedeværelse på de sociale medier.