Skab større synlighed i søgemaskinerne, så finder flere kunder vej til din hjemmeside. Formålet med SEO er, at øge synligheden af din hjemmeside i de store søgemaskiner som f.eks. Google. Vi starter altid med at lave en SEO analyse, så vi kan udarbejde en klar strategi for det videre forløb. Hvilke søgeord anvender dine kunder, og hvordan får vi dem ført over på din hjemmeside og væk fra konkurrenterne?
 

Søgemaskineoptimeret fra start

itpilot arbejder i hjemmeside- og webshopsystemer, der er forberedt til en optimal søgemaskineoptimering. Det er f.eks. vigtigt, at Google kan indeksere hele din hjemmeside, og at søgeord kan indskrives alle de relevante steder på hjemmesiden. Antallet og kvaliteten af links til din hjemmeside er også afgørende for din hjemmesides placering i søgemaskinerne. Indgående links til din hjemmeside opfattes af søgemaskinerne som anbefalinger, og de er i høj grad med til at bestemme din hjemmesides placering på en søgning. Arbejdet med at skaffe anbefalinger, kaldes i fagsprog linkbuilding.

 

 

 

 Download vores fakta-ark for at se priser og specifikationer vedrørende vores SEO-pakker og SEO-abonnement.

 

Fakta-ark

 

Lad os få en snak om dit ambitionsniveau, og få itpilot til at hjælpe med din søgemaskineoptimering. Ring til os i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .