Stillinger

Nedenfor kan du se evt. ledige stillinger hos itpilot. Er der ingen ledige stillinger, er du altid velkommen søge uopfordret på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

IT-SUPPORTER / IT-TEKNIKER

 

Stillingen

Er du selvstændig, engageret og serviceminded og har flair for teknisk drift og vedligeholdelse af netværk, Linux server miljøer, virtualisering, web- og mail servere, herunder support og videreudvikling og har du en uddannelse som IT-Supporter, Data tekniker eller anden relevant baggrund er du måske vores nye IT-supporter/IT-tekniker.

 

Vi søger en teknisk IT-supporter og IT-tekniker, der foruden at deltage i overvågning og vedligeholdelse af vores interne IT-systemer også kommer til at yde brugersupport til vores mange kunder.

 

Du vil meget hurtigt få ansvaret for egne opgaver, ligesom det forventes, at du bidrager til videreudvikling af vores løsninger og systemer, og at du medvirker til at effektivisere vores interne forretningsgange og processer. Erfaring fra lignende job er klart en fordel i stillingen.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for (viden/erfaring forventes):

  •  Intern brugersupport
  • Kundesupport per telefon og e-mail
  • Netværks- og systemadministration

 

Det er en fordel hvis du har kendskab til:

  •  Linux Ubuntu/CentOS
  • Windows OS
  • Active Directory
  • Virtualisering, eksempelvis HyperV og Proxmox
  • Firewall
  • PHP, MySQL, MSSQL Apache webserver, CMS

 

Vi kan tilbyde dig et spændende og alsidigt fuldtidsjob i en virksomhed, hvor du får mulighed for at få ansvar og tilrettelægge dine arbejdsområder selvstændigt. Vi kan tilbyde dig et job i en virksomhed, som vægter faglighed, initiativrigdom og ærlighed højt samt værner om et godt arbejdsmiljø og gør en dyd ud af at løfte i flok.

 

Jobstart: hurtigst muligt

 

Ansøgning sendes med CV senest fredag den 22. november 2019 til Itpilot ApS, att. Direktør Kenneth Damgaard Løwe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Om Itpilot ApS

Itpilot er et dansk softwareudviklingshus der leverer kvalitetssoftware til en lang række virksomheder i Danmark og udlandet samt salg, levering og drift af edb-systemer, CMS-systemer, webshops, web-hosting, serverhosting, IT-outsourcing, cloud systemer samt relaterede aktiviteter.

Vi er specialister i softwareløsninger der hjælper virksomheder med deres digitale transformation og vores kerneydelser er specialdesignede administrative løsninger, mobilapps og IT-konsulenter.

Vi tilbyder også en lang række hostede produkter med afsæt i vores eget top sikrede hosting center, web-hoteller, mail-hoteller, online backup, online kontor, sms-gateway osv. Således er vi et 100% full-service+ webbureau med alle kompetencer samlet under et tag.

Personoplysninger

Ved indsendelse af opfordret og uopfordret ansøgning til itpilot gives der samtidig samtykke til, at itpilot må læse og opbevare, enhver type personoplysninger (iht. persondataloven) på ansøgeren. Disse oplysninger vil blive opbevaret optil 3 måneder efter den søgte stilling er besat. Oplysninger videregives ikke til 3. part.