04. oktober 2017

Ny webshop til Meny kaffe

Meny kaffe har med deres over 40 år i kaffebranchen styr på, hvordan en god kop kaffe skal brygges. itpilot brygger hjemmersider og webshops, og i samarbejde med Refleksion er Meny Kaffes nye webshop blevet til. Nu kan virksomhedens kunder let klikke sig rundt i det store sortiment, som Meny kaffe byder på – der er bl.a. både søde sager og kolde drikke.

 

Refleksion har stået for layoutet mens itpilot har lavet opsætningen og strukturen på den nye webshop. Shoppen er responsiv, så der kan bestilles kaffe og andre lækkerier både fra tablet, smartphone og computer.

 

Web: www.menykaffe.dk

04. oktober 2017

Hjemmeside, webshop og grafisk profil

ATG Group er klar med en ny hjemmeside og webshop, designet og udarbejdet af itpilot. Sidens design er enkelt, stilrent og brugervenligt. En integreret videovisning gør det muligt for besøgende at få en introduktion til bl.a. snappex, som er ATG Groups produkt til simpel montering af gulvslanger.

 

Webshoppen er oprettet med login-system, så der kan oprettets bruger-login for firmaets kunder. De produktfotos, der anvendes på siden er ligeledes leveret af itpilot.

  

Foruden hjemmeside og webshop har itpilot stået for ATG Groups nye grafiske linje, herunder logo-design, farveprofil og opsætning af visitkort. ATG Groups nye logo er designet i forskellige varianter, der passer til de displays og enheder, det skal vises på.

 

Web: www.snappex.dk

02. oktober 2017

COZY BY JULIE ZANGENBERG – Lancering af webshop

Julie Zangenberg og tekstilvirksomheden eebee fra Viborg, har sammen lavet det helt nye brand Cozy by Julie Zangenberg. Cozy er en super lækker tekstilkollektion, som emmer af kærlighed, varme og hygge.

Vi har hos itpilot været så heldige, at få lov at være med bag kulissen på dette spændende projekt, hvor vi har stået for design og udvikling af deres nye webshop.

Derudover har vores grafiske afdeling bidraget med sparring, råd, og vejledning samt grafisk opsætning af materiale til webshoppen og til markedsføring på de sociale medier.

Det har været en spændende og sjov proces og vi glæder os til, et fremtidigt godt samarbejde med eebee og Cozy by Julie Zangenberg.

 

Web: www.cozybyjz.com