14. august 2017

Byggefirmaet Regnbueparken får ny responsiv hjemmeside

Gennem mere end 30 år har Byggefirmaet Regnbueparken specialiseret sig i projektbyggeri inden for boliger – nu har de fået ny hjemmeside. itpilot har leveret den responsive hjemmeside, der matcher firmaets høje krav om at levere nye og tidssvarende boliger med høj standard. Firmaets kunder kan nemt navigere rundt på hjemmesiden, der har et moderne og stilrent design.

 

Sammen med websitet bestilte Regnbueparken et klippekort hos itpilot til brug ved fremtidige marketingsopgaver og hjemmesideopdateringer.  

 

Besøg det nye website og bliv inspireret til en ny bolig eller en ny hjemmeside.

 

Web: http://regnbueparken.dk

04. august 2017

LAKexperten har fået ny profil

Danmarks førende kæde af selvstændige autolakeringsværksteder, LAKexperten har fået ny profil som er udviklet og udarbejdet af itpilot

Tryk og design
itpilot har stået for udførslen af den nye komplette designmanual samt den grafiske opsætning og produktion af alle LAKexpertens tryksager, herunder visitkort, salgsmapper, jobopslag samt div. brugsmanualer og vejledninger.

Et løft på de sociale medier
itpilot har også givet LAKexpertens Facebookside en visuel overhaling med nye profil- og coverbilleder samt en grundig gennemgang af div. profil- og sikkerhedsindstillinger.

Ny responsiv hjemmeside
Sideløbende med designarbejdet har itpilot hjulpet LAKexperten med færdiggørelse og lancering af ny responsiv hjemmeside.

 

Web: http://lakexperten.dk