26. september 2017

TLC har fået ny responsiv hjemmeside

Den største tandklinik i Viborg, TLC Viborg, har fået ny responsiv hjemmeside, leveret af itpilot.

Hjemmesiden har et stilrent og enkelt design, der står mål med Tandlægecentrets nye topmoderne lokaler i hjertet af Viborg. Den brugervenlige struktur på hjemmesiden sikrer, at centrets kunder fremover nemt kan orientere sig omkring åbningstider, priser og behandlingstyper.

Skal DIN hjemmeside også afspejle din virksomheds kvalitet? Så kontakt en af vores itpiloter og få et godt tilbud på en professionel hjemmeside med et moderne udtryk.

 

Webhttp://www.tlcviborg.dk

 

26. september 2017

Viborg HK lancerer ny hjemmeside

Focus på brugervenlighed og sponsorsynlighed

På den nye hjemmeside er der lagt stor vægt på brugervenlighed og tydelig kommunikation med brugerne.

Det har også været vigtigt at skabe meget større fokus og synlighed omkring Viborg HK’s sponsorer, dette i form af synlige bannerreklamer, links og logoeksponering.

Hjemmesiden har fået integreret kampmodul, der viser klubbens kommende kampe.

 

Viborg HK-TV

Viborg HK har i samme ombæring fået deres egen Youtube-kanal … og den nye hjemmeside er selvfølgelig multimedievenlig, så videoer kan vises flydende og integreret.

 

Samarbejde og sociale medier

Den nye hjemmeside er toptunet til at integrere med klubbens sociale medier. Der er lavet integreret Instagram-feed. Desuden er hjemmesidens opslag og nyheder lette at henvise til og dele på de medier man ønsker.

Udover den nye hjemmeside fungerer itpilot som fast samarbejdspartner og leverandør af it- og webprodukter, grafisk design og produktion samt rådgivning- og sparringspartner omkring klubbens eksponering på de sociale medier.

 

Web:http://vhk.dk

04. september 2017

Active Wellness har fået ny webshop

Active Wellness, der sælger massagestole og kvalitetsprodukter indenfor motion og trivsel, har fået ny webshop. Deres produkter eksporteres i hele Skandinavien samt Tyskland og firmaets kunder kan nu klikke sig ind på en ny, responsiv webshop, designet og udviklet af itpilot. Der er lagt vægt på det enkle udtryk - og en høj grad af brugervenlighed.

 

Besøg siden og se, om du får lyst til en ny massagestol eller en ny hjemmeside.

 

Web: http://www.activewellness.dk