23. januar 2018

Ny hjemmeside til revisor Jytte Simonsen

itpiloterne har endnu en gang lavet en ny responsiv hjemmeside. Denne gang er det til den erfarne revisor, Jytte Simonsen, der via sin hjemmeside har fået kortere afstand til sine kunder. Mindre og mellemstore virksomheder med behov for et kyndigt blik på økonomien, kan nu klikke sig ind på Jyttes hjemmeside via mobil eller pc.

Har du brug for hjælp til regnskabet, så tag et kig på sitet og se, om Jytte kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til opsætning af en hjemmeside, så du også kan komme tættet på dine kunder – så kontakt itpilot på 87 25 07 87.

www.jyttesimonsen.dk

04. januar 2018

Grafisk design og ny hjemmeside til MBA Agro

MBA Agro har fået ny responsiv hjemmeside udviklet og designet af itpilot. Der er lagt vægt på et enkelt design med plads til mange billeder, så firmaets maskinpark kan tage sig godt ud. Et udvalg af maskinerne præsenteres for kunderne via en videoslider i toppen – her er de professionelle droneoptagelser med til at gøre siden levende.

 

Klippekort 

Foruden en ny hjemmeside har MBA Agro indgået en klippekortsaftale med itpilot. Klippekortet er brugt til grafisk design med opsætning og layout af en brochure på 12 sider, hvori kunderne får en mere grundig introduktion til firmaets profil. Til brochuren er der designet ikoner samt baggrundsgrafik. I tråd med den nye profilbrochure har itpilot designet nye visitkort til MBA Agro.

 

Besøg siden www.mba-agro.dk