25. oktober 2018

Reklameartikler til Qars messestand

Vores faste kunde, Qars, deltager i au2messe 2018 i Fredericia. I den forbindelse har itpilot leveret og designet 5 roll up systemer, der kan skabe blikfang på deres stand. Systemerne er designet til at spille sammen og illustrationer samt tekst er derfor bredt ud over flere roll up systemer. Dette optimerer displaymulighederne og forstærker budskabet.

Foruden de 2 meter høje roll up systemer har itpilot også stået for design og opsætning af flyer og navneskilte. Den lille informative flyer anvender samme formgivning som er brugt på roll up systemer og skaber en rød tråd mellem tryksagerne.

Læs mere om hvilke reklameartikler vi kan hjælpe med, hvis du skal på messe, til event eller vil gøre noget ekstra ud af et salgsmøde.

Link: https://www.itpilot.dk/markedsforing/grafisk-produktion

08. oktober 2018

Topline og Troels Denmark får nye hjemmesider

Top-Line A/S og søsterselskabet Troels Denmark A/S (tidl. Troels Møbler) har fået nye hjemmesider. itpilot har i tæt samarbejde med møbelproducentens grafiske designer udviklet to specialdesignede hjemmesider.

 

Top-Line har stået for design og layout, der følger den røde tråd i firmaets filosofi – enkel og ligetil. itpilot har implementeret designet til de to websider. Dermed kan Top-Line leve op til deres slogan om ”skræddersyet glæde, produceret ansvarligt” – også på hjemmesidefronten.

 

Se de to nye hjemmesider:

 

https://www.troelsdenmark.dk/

 

https://top-line.dk/