Hos itpilot passer vi godt på de oplysninger, som du deler med os. I denne privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi håndterer din persondata, hvorfor vi opsamler den, og hvilke rettigheder du har.

1. Ejeroplysninger

Denne webside udbydes af:

itpilot ApS
Livøvej 21, 1. Sal
8800 Viborg
CVR: 30568656

Telefon: +45 87 25 07 87

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies slettes typisk efter 12 måneder, men dette kan variere. Cookier fornyes typisk efter hvert besøg. Visse cookies gemmes dog kun i det aktuelle besøg på siden (sessions-cookies).

2.2 Sådan kan du slette cookies

Følg vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.

Følg vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?

Denne webside anvender cookies for at kunne føre statistik og for at hjælpe din brug af siden ved at gemme dine præferencer.

2.5 Google Analytics

Websiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på website. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Facebook

Vi bruger cookies fra Facebook for at kunne målrette vores markedsføring gennem Facebooks annonceplatform. Du kan læse mere om Facebooks cookies her:

https://www.facebook.com/policy/cookies/

2.7 Cookieliste

Følgende liste udgør de cookies, som websiden gemmer i din browser ved besøg som standard.

Kilde/

Type

Cookienavn

Varighed

Beskrivelse

itpilot

1. part

<Tilfældig streng>

Session

Præferencecookie. Slettes når browser lukkes.

Google

1. part

utma

2 år

Sessions- og brugeridentifikation

Google

1. part

utmb

30 minutter

Registrering af nye sessions

Google

1. part

utmc

Session

Registrering af nye sessions

Google

1. part

utmt

10 minutter

Begrænsning af forespørgselsrate

Google

1. part

utmz

6 måneder

Sporing af trafikkilde

Facebook

3. part

Fr

3 måneder

Krypteret Facebook- og browser-id

 

3. Dine personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang, som er placeret i sikre og kontrollerede faciliteter.

Vores sikkerhedsforanstaltninger gennemgås løbende for at sikre, at dine oplysninger gemmes forsvarligt.

Vi kan dog ikke garantere fuld sikkerhed i forhold til data på internettet, og det er derfor vigtigt, at du selv er opmærksom på at beskytte dine personlige oplysninger – fx mod virus- eller hackerangreb. Afgivelse af personlige oplysninger sker altid på eget ansvar.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug/sidste anvendelse.

3.1 Hvilke oplysninger gemmer vi?

For at du kan få et overblik har vi lavet en generel opsummering af, hvilke kategorier af oplysninger som vi indsamler:

  • Stamoplysninger om dig som kunde. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse, telefonnummer og anden stamdata. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere vores services og ydelser til dig.
  • Oplysninger indsamlet ved brug af vores webside – fx information om internetenhed (telefon, computer), browser-version, IP-adresse, cookies, geografisk lokation, operativsystem. Disse bruges til give os indsigt i brugernes anvendelse af vores webside eller andre tjenester.
  • Oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve eller deltagelse i konkurrencer på Facebook ol. – fx navn og e-mailadresse. Disse oplysninger bruges i markedsføringsøjemed, hvis du har givet tilsagn hertil.

itpilot respekterer dit privatliv. Derfor indsamler vi ikke følsomme oplysninger om f.eks. racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs, seksuel, eller filosofisk overbevisning.

3.2 Videregivelse

Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre du selv giver aktivt tilsagn. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse/konkurrence eller på anden vis.

4. Dine rettigheder som registreret

Du har en række rettigheder i henhold til Persondataloven i forhold til de oplysninger, vi opsamler om dig.

4.1 Ret til indblik

Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi har indsamlet om dig. Derfor kan du altid henvende dig til os for at få dette oplyst.

4.2 Ret til berigtigelse eller sletning

Du har ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger om dig korrigeret eller slettet.

4.3. Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse imod, at vi opsamler og behandler oplysninger om dig. Du kan samtidig altid tilbagekalde dit samtykke til, at vi opbevarer oplysninger om dig.

4.4 Ret til klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4.5 Kontakt os vedr. persondata

Hvis du ønsker indsigt eller adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos itpilot ApS, bedes du henvende dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. +45 87 25 07 87.

4.6. Ændringer i privatlivspolitik

Ændringer i lovgivning og den tekniske udvikling betyder, at vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende politik.

Du kan altid se datoen for sidste ændring i bunden af dokumentet. Ved væsentlige ændringer giver vi dig direkte besked eller ved oplag på vores hjemmeside.

4.7 Læs mere om Persondata

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk

Dette dokument er senest opdateret 12. december 2019.