Hos itpilot har vi mange års erfaring og er specialister i at udvikle specifikke og brugervenlige hjemmesider, der repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Lad os hjælpe dig godt i gang – hvad enten du ønsker et komplet professionelt projektforløb, eller blot har behov for en helt enkel hjemmeside, er itpilot klar til sammen med dig at bygge den hjemmeside løsning, der passer til dit behov.

 

Få dine kunders opmærksomhed med en ny hjemmeside

Din hjemmeside er ofte det første sted, hvor nye kunder stifter bekendtskab med din virksomhed. Besøgende på din hjemmeside ønsker at se, om din virksomhed er professionel, og om den kan opfylde de forventninger, man har som kunde.

"En god og funktionel hjemmeside fra itpilot kan løse rigtig mange af dine markedsførings opgaver for dig, og dermed spare dig for tid og penge."


Hjemmesider, der virker på alle enheder

I dag sker langt de fleste af alle internet-søgninger via en smartphone eller en tablet, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside ses og opleves perfekt på alle tænkelige enheder. Der kommer flere og flere mobile enheder, der kan gå på internettet. Hele 84 % af alle smartphone-ejere bruger deres smartphone til at gå på internettet med og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside kan tilpasse sig den enkelte enhed – dvs. er responsiv. Med et responsivt webdesign kan dine brugere nemmere tilgå din hjemmeside fra mobile enheder, og du skal kun vedligeholde indholdet ét sted.

Vi anbefaler

Hos itpilot arbejder vi med flere af de allermest populære moderne hjemmesidesystemer/CMS, hvor vi især anbefaler Joomla CMS, læs mere her.

Kontakt os

Ring på telefon 87 25 07 87 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – så får vi en snak om at skabe mere trafik på din hjemmeside, og hvordan du kan få bedre placeringer i Google.