Joomla er et af verdens mest populære hjemmesidesystemer og vinder på grund af dets brugervenlighed, sikkerhed og fleksibilitet større udbredelse hver dag.  Joomla kan skaleres til hjemmesider af alle størrelser og henvender sig bredt til dem, der ønsker en dynamisk webside, som er nem at opbygge og vedligeholde. Joomla er også kendt for sin høje grad af sikkerhed, samtidig skal man med et open-source-system ikke være nervøs for, at licenser udløber, eller et CMS ikke længere understøttes. 

 

"Søgemaskineoptimering (SEO) er indbygget i Joomla, så siderne automatisk får enkle og letforståelige navne, der både er nemme at forstå for Google og andre søgemaskiner og derved hjælper dig med at få flere besøgende på din hjemmeside."


itpilot er specialister i Joomla CMS og og har en lang række succesfulde Joomla projekter på vores CV, se flere eksempler på vores referenceliste - klik her.

Få en snak om din løsning - ring til os på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .