Lad os skabe din visuelle identitet på nettet. Vælg et professionelt hjemmeside forløb, når det er vigtigt for dig, at have et personligt og unikt udtryk, samtidig med at det er strategisk vigtigt at udnytte de online muligheder. Få flere besøgende på din hjemmeside og konverter de besøgende til kunder i din virksomhed. Med et professionelt forløb hos itpilot, får du hele pakken. Vi kan hjælpe dig med alle aspekter indenfor webløsninger, lige fra analysearbejde, design, udvikling og markedsføring. Her får du opskriften på, hvordan du sætter din hjemmeside i arbejde og får flere kunder. Vi følger dig fra start til slut og træner dig i de nye online værktøjer.

Faser i det professionelle hjemmeside forløbDu får

  • Professionel og fremtidssikret hjemmeside baseret på verdens bedste hjemmesidesystem, Joomla, med enkel og brugervenlig opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Professionelt projektforløb med Analyse og webstrategi
  • Unikt og målrettet webdesign tilpasset din virksomhed
  • Søgemaskine optimeret
  • Responsiv hjemmeside – hjemmesiden fungerer på alle enheder, pc, smartphone og tablet.
  • Inkl. oprettelse af alle sider med tekst og billeder
  • Professionelt uddannelsesforløb
  • Fri support i 1 måned efter lancering
  • Inkl. første års webhotel og  e-mail konti – herefter hosting pr. måned fra kr. 99,-

 

Analyse og webstrategi

Vi gennemgår jeres nuværende hjemmeside i dybden, for at finde og forfine det der virker, og for at kortlægge hvad der kan forbedres. Vi kigger på konkurrencesituationen online og jeres konkurrenter og fremlægger vores konklusioner, så den nye hjemmeside ikke bliver baseret på mavefornemmelser, men tager udgangspunkt i fakta og dokumenterede analyser.

Vi laver en webstrategi der med udgangspunkt i en workshop gennemgår jeres forretningsmål, jeres marked og potentialer og online muligheder. På denne måde laver vi sammen en plan, der flytter virksomheden både visuelt og teknologisk og realiserer jeres potentiale på nettet, men ikke mindst letter det arbejdsgangene for de medarbejdere, der skal arbejde med hjemmesiden, og skal forfølge de forretningsmæssige mål med nye online værktøjer.

Indhold på hjemmesiden

Der er store krav til indholdet på nettet i dag. Indholdet skal både inspirere, forføre og konvertere besøgende på hjemmesiden til at blive kunder i virksomheden. Sammen fastlægger vi en struktur for websitet, der sikrer at vi fanger besøgendes opmærksomhed og konverterer dem til kundeleads.

Professionelt webdesign

Vi laver brugervenlige hjemmesider, som på en gang vil begejstre og forføre brugerne og sikkert tager virksomhedens identitet online. Det tager kun 5 sekunder for brugerne at vurdere, om de vil blive på hjemmesiden eller klikke videre til en anden.  Når vi laver en hjemmeside, er du sikret en personlig og hånddesignet side lavet fra bunden kun til dig. Vores webdesign er gennemtænkt, så det virker som salgsværktøj – ikke blot farvelade der ser lækkert ud.

Responsiv på alle enheder

I dag sker langt de fleste af alle internet søgninger via en smartphone eller en tablet, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside ses og opleves perfekt på alle tænkelige enheder.

Der kommer flere og flere mobile enheder, der kan gå på internettet. Hele 84 % af alle smartphone-ejere bruger deres smartphone til at gå på internettet med og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside kan tilpasse sig den enkelte enhed – det vil sige er responsiv.

Med et responsivt webdesign kan dine brugere nemmere tilgå din webshob fra mobile enheder, og du skal kun vedligeholde indholdet ét sted.

Klik her og læs mere om en responsiv løsning.

Undervisning

Køber du et professionelt forløb til at få udviklet din hjemmeside hos os, sørger vi naturligvis for, at du bliver godt klædt på til at drive og vedligeholde din nye hjemmeside. Med vores topprofessionelle kom-godt-igang workshop indføres du og dine nøglemedarbejdere i alle væsentlige aspekter det kræver dagligt at opdatere og vedligeholde en moderne og professionel hjemmeside.

Optimering og opfølgning

Rom blev ikke bygget på én dag, og det bliver en toptunet webshop heller ikke. Det vigtigste arbejde med en webshop, er det der sker, efter den er gået online. Derfor er der i dette forløb fokus på det der sker, efter hjemmesiden er gået online. Hvilke sider konverterer godt, hvilke sider skal optimeres, hvordan forbedrer vi placeringerne i Google, og hvilket indhold er der behov for løbende at publicere. Vi byder ind med en hel palet af værktøjer til at optimere hjemmesiden, så den kan skabe endnu bedre resultater.

Søgeord og analyse øger trafikken / SEO

Vi tester altid de mest relevante søgeord for henvendelser, direkte på din virksomheds hjemmeside. Vi går helt i dybden med websitets signaler og optimerer hele websitet løbende under forløbet. Under forløbet sørger vi for nye relevante indgående links, der i synergi med SEO optimeringen på websitet skaber de forbedrede placeringer i søgemaskinerne. Det giver mere relevant trafik og dermed bedre konvertering. Under hele forløbet, holder vi dig orienteret om, hvad vi foretager os og rapporterer retur med de opnåede resultater.

Hvad koster det?

Vi vil meget gerne tage et helt uforpligtende og gratis møde omkring et professionelt hjemmesideforløb til din virksomhed – kort tid herefter kan vi levere et komplet budget og tilhørende projekttidsplan.


Kom i gang med din nye hjemmeside, og lad den være med til at skaffe dig flere kunder.
Ring til os i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .