Google vil fremover belønne virksomheder, der har responsive hjemmesider og webshops, med en bedre placering i søgeresultaterne. Det kan derfor give et stort forspring i kampen om de øverste placeringer på Google, hvis man har en responsiv løsning. For Google er det vigtigt at give brugerne den bedste oplevelse og de bedste søgeresultater. Søges der fra en mobil enhed, skal de sider, Google henviser til, naturligvis være til at læse på mobilen. Hvis din hjemmeside eller webshop ikke er mobilvenlig, risikerer du snart at måtte vinke farvel til dine gode placeringer i søgeresultaterne.

 

 

 

Hvad kendetegner en responsiv hjemmeside eller webshop?

Der kommer flere og flere mobile enheder, der kan gå på internettet. Hele 84% af alle smartphone-ejere bruger deres smartphone til at surfe, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside eller webshop tilpasser sig den enkelte enhed. Du risikerer at miste kunder og omsætning, hvis ikke din side vises optimalt overalt.

På en god responsiv hjemmeside eller webshop handler det ikke kun om, at det skal se pænt ud på de mobile enheder, det handler lige så meget om funktionalitet og brugervenlighed.

  • Indholdet må ikke være i Flash, da det kun er de færreste mobiler, der kan anvende dette
  • Teksten skal være en størrelse, der kan læses på telefonen
  • Indholdet skal automatisk tilpasse sig mobilens bredde, så man ikke skal scrolle på tværs eller zoome ind og ud
  • Links skal stå langt fra hinanden, så man nemt kan ramme det rigtige link

 

"itpilot laver en enkel og intelligent løsning, som let tilgås fra mobile enheder, og hvor indholdet kun skal vedligeholdes og opdateres et sted!"

 

Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig – hvad gør du så?

Hos itpilot hjælper vi dig med at lave en enkel intelligent løsning, som slår to fluer med ét smæk, uden at du skal gå på kompromis med hverken budskab eller design. Med en responsiv hjemmeside eller webshop fra itpilot, kan dine brugere let tilgå din hjemmeside eller webshop fra mobile enheder, og du skal kun vedligeholde og opdatere indholdet et sted. Når vi hos itpilot laver en responsiv hjemmeside eller webshop, bestemmes det allerede i designfasen, hvad der skal ske med sidens indhold i de forskellige skift. Hvert element på siden designes og implementeres på en måde, så det kan skaleres op og ned.

Lad os hjælpe dig med din nye responsive hjemmeside eller webshop. Du kan eventuelt vælge en af vores startpakker til en fast, lav pris eller få en snak om den store professionelle webløsning.


Ring på telefon 87 25 07 87 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.