For at få succes med en webshop kræver det stor indsigt på en lang række forskellige områder indenfor blandt andet design, funktionalitet og brugervenlighed. Webshoppens design og funktioner skal matche din målgruppes forventninger, og brugervenligheden skal være i top. 

Hos itpilot får du hele pakken, ikke kun webdesign og programmering, men også alt den support, sparring og uddannelse der skal til for at blive en succesfuld e-købmand, også efter vi har lanceret din nye webshop. Når vi bygger webshops, anvender vi det meget stærke shop system, Magento som du kan læse mere om her.

"Vi har beskæftiget os professionelt med e-handel i flere år og har derfor fået en stor viden og erfaring på dette område, som vi meget gerne vil sætte i arbejde for dig og din virksomhed."

 

Vi tilbyder som udgangspunkt to typer webshops. Webshop Startpakken er en prisbillig webshop baseret på standard skabeloner, men stadigvæk bygget i det professionelle Magento shop system – du kan altid bygge videre på din webshop, og du har derfor mulighed for at lade din webshop vokse i samme tempo som din virksomhed – du kan læse mere om vores webshop startpakke her. Med et Professionelt Webshop Forløb bygger vi sammen en top professionel webshop tilpasset din virksomhed og dine behov – du kan læse mere om vores professionelle webshop forløb her.

Ring til os i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .