itpilot udvikler og designer professionelle webshopløsninger, hvis du er ambitiøs omkring din webshop. Vi har fokus på brugervenlighed, funktionalitet, call-to-action og høj konverteringsgrad. Et professionelt webshop-forløb starter altid med, at vi holder et møde, hvor vi definerer projektet – her påbegyndes din kommende webstrategi. Der er meget, der skal være styr på, når man laver en webshop. Alt fra brugervenlighed og din visuelle identitet til søgemaskineoptimering, økonomistyring og markedsføring. Du får derfor meget ud af at have itpilot som en professionel samarbejdspartner.

Responsiv webshop

Det er i dag vigtigt at en webshop anvender et responsivt design. Det betyder et design, der tilpasser visningen af webshoppen, alt efter om den bliver læst på mobiltelefon, tablet eller pc. Med et professionelt webshop forløb hos itpilot, kan dine brugere let tilgå din webshop og handle direkte fra mobile enheder, og du skal kun opdatere og vedligeholde indholdet et sted. Klik her og læs mere om en responsiv løsning.

 

Faser i det professionelle webshop forløb

 

 

Analyse og Webstrategi

Vi gennemgår jeres eventuelle nuværende hjemmeside i dybden, for at finde og forfine det der virker, og for at kortlægge hvad der kan forbedres.  Vi kigger på konkurrencesituationen online og jeres konkurrenter og fremlægger vores konklusioner, så den nye hjemmeside ikke bliver baseret på mavefornemmelser, men tager udgangspunkt i fakta og dokumenterede analyser. Vi laver en webstrategi der med udgangspunkt i en workshop gennemgår jeres forretningsmål, jeres marked og potentialer og online muligheder. På denne måde laver vi sammen en plan, der flytter virksomheden både visuelt og teknologisk og realiserer jeres potentiale på nettet, men ikke mindst letter det arbejdsgangene for de medarbejdere, der skal arbejde med hjemmesiden, og skal forfølge de forretningsmæssige mål med nye online værktøjer.

Indhold på hjemmesiden

Der er store krav til indholdet på nettet i dag. Indholdet skal både inspirere, forføre og konvertere besøgende på hjemmesiden til at blive kunder i virksomheden. Sammen fastlægger vi en struktur for websitet, der sikrer at vi fanger besøgendes opmærksomhed og konverterer dem til kundeleads. Brug af tekster, design og farver i webshoppen skal være gennemtænkt og målrettet. Købs-knapperne skal frem i designet, så de er nemme at få øje på, og derved gøre det nemt for dine kunder at blive ledt igennem købsprocessen til et endeligt køb.

Undervisning

Køber du et professionelt forløb til at få udviklet din webshop hos os, sørger vi naturligvis for, at du bliver godt klædt på til at drive og vedligeholde din nye hjemmeside. Med vores topprofessionelle kom-godt-igang workshop indføres du og dine nøglemedarbejdere i alle væsentlige aspekter det kræver dagligt at opdatere og vedligeholde en moderne og professionel hjemmeside.

Efter lancering af din webshop

"Efter lancering af den færdige webshop, har vi mulighed for at anvende optimeringsværktøjer som f.eks. splittests, SEO og Google Analytics. Vi skal være sikre på, at det er den mest optimale webshopløsning."

 

Optimering og opfølgning

Rom blev ikke bygget på én dag, og det bliver en toptunet webshop heller ikke. Det vigtigste arbejde med en webshop, er det der sker, efter den er gået online. Derfor er der i dette forløb fokus på det der sker, efter hjemmesiden er gået online. Hvilke sider konverterer godt, hvilke sider skal optimeres, hvordan forbedrer vi placeringerne i Google, og hvilket indhold er der behov for løbende at publicere. Vi byder ind med en hel palet af værktøjer til at optimere hjemmesiden, så den kan skabe endnu bedre resultater.

Søgeord og analyse øger trafikken / SEO

Vi tester altid de mest relevante søgeord for henvendelser, direkte på din virksomheds hjemmeside. Vi går helt i dybden med webshoppens signaler og optimerer hele websitet løbende under forløbet. Under forløbet sørger vi for nye relevante indgående links, der i synergi med SEO optimeringen på websitet skaber de forbedrede placeringer i søgemaskinerne. Det giver mere relevant trafik og dermed bedre konvertering. Under hele forløbet, holder vi dig orienteret om, hvad vi foretager os og rapporterer retur med de opnåede resultater.

Du får

  • Et gennemtestet webshop system baseret på Magento eCommerce
  • Professionelt projektforløb
  • Unikt og målrettet webdesign tilpasset din virksomhed
  • Opsætning af webshop alle funktioner
  • Opsætning af produkter og varegrupper
  • Hjælp til indløsningsaftale og opsætning af mulighed for kortbetaling i webshoppen.
  • Domænenavn, e-mail adresser
  • Professionelt uddannelsesforløb
  • Fri support i 1 måned efter lancering

 

Hvad koster det?

Vi vil meget gerne tage et helt uforpligtende og gratis møde omkring et professionelt webshopforløb til din virksomhed – kort tid herefter kan vi levere et komplet budget og tilhørende projekttidsplan.

Pris fra kr. 50.000,-


Kom i gang med din nye webshop, og lad den være med til at skaffe dig flere kunder.
Ring til os i dag på telefon 87 25 07 87 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.