full service webbureau 

Vi lander dine webløsninger professionelt

LÆS MERE

Velkommen hos itpiloterne

Vi er eksperter i kundetilpassede softwareløsninger

LÆS MERE

Softwareudvikling

Softwareudvikling

Stabil software med fokus på brugervenlighed, stabilitet og performance. Et velfunderet setup er vigtigt for at softwaren i sin daglige brug fungerer optimalt.

Hjemmesider

Hjemmesider

Moderne hjemmesider, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. Enkelt design, kort loading tid og tydlige calls to action er indtænkt i alle websiteløsninger.

Webshop

Webshop

Professionelle webshops bygget op omkring pålidelige open-source e-handels-platforme. Enkle og intelligente løsninger, som let tilgås fra mobile enheder.

UX-design

UX-design

Problemfri interaktion mellem brugere og digitale løsninger. Fordi UX-design er så fokuseret på brugere og brugeroplevelsen, er der ikke to løsninger, der er ens.

Apps

Apps

Fra idé og konceptudvikling til udgivelse i de mobile app stores. Gennem 6 faser skabes Apps, der kan integreres med hjemmeside, webshop og andre interne systemer.

Digitaliseringsprojekter

Digitaliseringsprojekter

Vi lever i en digital tidsalder. Som forbrugere er vi så småt forvente med, at vi kan klare de fleste nødvendige hverdagshandlinger via digitale platforme. 

Softwareløsninger med professionel projektledelse

Hos itpilot udvikler vi software med fokus på brugervenlighed, stabilitet og performance. Vi er fremtidsorienterede og indtænker mulighed for videreudvikling af softwareløsninger, hvis jeres behov skulle ændre sig eller hvis løsningen skal udvides med flere moduler, sprog eller lign.  Med en softwareløsning fra itpilot får du software der præsterer.

Gennem årerne har vi udviklet softwareløsninger for en lang række kunder. Systemerne er blevet til i et tæt samarbejde, hvor vi agerer sparringspartner. Ofte kan vi, grundet vores erfaring, rådgive i forhold til hvilke løsninger, der er mest fremtidsorienterede.

Vi fastholder et tæt samarbejde i udviklingsprocessen, hvor vi holder fælles statusmøder og tester demoudgaver. Hvis ideerne fra tegnebrættet ikke fungerer i praksis rettes de til, så projektet når i mål.

 

Læs mere

UX-design med optimal brugeroplevelse

Godt UX-design understøtter din virksomheds forretningsstrategi i hensynstagen til dine kunders forventede forudsætninger. Kort sagt: en brugeroptimeret løsning.

UX handler om at skabe problemfri interaktion mellem brugere og digitale løsninger. Fordi UX-design er så fokuseret på brugere og brugeroplevelsen, er der ikke to løsninger, der er ens. Dét, der giver perfekt mening for én bruger i en given kontekst, kan ikke gøres til en standardløsning. Derved ville ideen med UX-design forsvinde. Derfor arbejder vi med agile processer hos itpilot.

Læs mere

Cases

itpilot har udviklet software eller web-løsninger for bl.a

Softwaresystem

APROMAS

itpilot har udviklet et unikt planlægning- og procesværktøj til APROMAS ApS, som understøtter ordrehåndtering hos skadecentre og autolakerer - fra den indledende kundekontakt til slutfakturering.

App

VFF

itpilot støtter lokalsporten og vi er stolte af at sponsorere byens fodboldhold.

Hjemmeside

QARS

Da vores kunde skiftede navn og brandidentitet og blev til QARS, krævede det ny hjemmeside, reklameartikler og merchandise.

Hjemmeside

jpbc

itpilot har udviklet en webprofil til jpbc. En responsiv side i to sprog samt integreret nyhedsmodul.

Se alle cases