Webmaster support


Undgå frustrationer og få vores professionelle team til rådighed med en webmaster support- og serviceaftale til at opdatere jeres website og/eller webshop til skarpe priser.


Kontakt os

Hvorfor få en webmaster support- & serviceaftale?


Lad jeres medarbejdere gøre det, de er bedst til

Ofte går der kostbar tid til spilde i den daglige drift i forbindelse med vedligeholdelse og opdatering af jeres professionelle hjemmeside og/eller webshop.

Det stiller store krav til medarbejdernes ekspertise og beredskab at kunne håndtere de opgaver, hvor der i virksomheden ganske enkelt ikke er de fornødne ressourcer til at tage sig af den jævnlige vedligeholdelse.

Vi er support-eksperter

Men det er der råd for! Med en webmaster support- og serviceaftale hos itpilot får I vores professionelle team til jeres rådighed, som hurtigt og effektivt sørger for løbende administrative opdateringer i henhold til den aftale, vi indgår med jer. 

Hvad består support- & serviceaftalen af?


Med vores webmaster support- og serviceaftale får I desuden ​fri adgang til vores mange andre IT-ydelser. I kan frit kontakte os med løbende opdateringer til webshop og andre IT-support relaterede opgaver.


Vi kan blandt andet hjælpe jer med opdatering eller oprettelse af:

Produktsider

Grafik & billeder

Produkt- & SEO-tekster

Artikler & blogindlæg

Serviceeftersyn af webløsning

Back-end opdateringer

Rådgivning & vejledning

Og meget mere!

Få et uforpligtende tilbud på webmaster support


Hvis I har brug for hjælp til webmaster support, skal I blot kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en aftale.

Hos itpilot har vi mere end 13 års erfaring i IT-branchen, hvilket giver os mulighed for at vejlede og hjælpe vores kunder med professionelle råd og vejledning.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om webmaster support


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Få webmasterhjælp skræddersyet til jeres behov


Vi tager hånd om jeres supportopgaver

Hver virksomhed er forskellig og har dermed forskellige behov – derudover kan opgaverne variere fra måned til måned. Derfor kan I kontakte os og få en skræddersyet aftale til jeres webmaster-løsning, som passer lige præcis til jeres behov.

Med vores webmaster support- og serviceaftale får I dermed en fleksibel løsning for fast assistance, der er baseret på de opgaver, I har brug for hjælp til*. 

Få vores IT-supportere til jeres tjeneste

Med en serviceaftale fra os kan I altid forvente at få professionel hjælp og kompetent vejledning fra vores erfarne team, uanset hvilket brugerniveau du eller dine medarbejdere har.

*Bemærk, at vi skal have adgang til jeres hjemmeside/webshop/app/IT-system for at kunne hjælpe.