Hvilken app-type er den rette for jer?


Hvordan vælger man en app-type frem for en anden? Hvad kendetegner de enkelte app-typer, og hvilken betydning har valget for kvalitetssikringen af løsningen?

Læs mere, og bliv klogere på de forskellige app-typer herunder.


Kontakt os

Vi vælger den rigtige app-type til jer


Hvilken type app er den rigtige?

Når det kommer til app-udvikling, er der forskellige app-typer, man kan vælge imellem til sin app.

Det er måske ikke noget, I har tænkt over på forhånd, men valget af app-type har meget at sige i forhold til, hvad jeres app kan, og hvordan den kan anvendes.

Vores eksperter guider jer

Hos itpilot kan vi udvikle apps i fire forskellige app-typer, der hver har sine stærke sider og anvendelsesmuligheder. Vores app-udviklere har stor erfaring med alle typerne, og vi kan derfor hjælpe jer med at få udviklet den app, I drømmer om.

Herunder har vi oplistet de fire forskellige app-typer, samt hvad der kendetegner de forskellige typer. 

Native App


Native apps er udviklet specifikt til en given platform, typisk Android eller iOS. Denne type app har meget få tekniske begrænsninger i forhold til udnyttelse af mobilens egenskaber og funktioner, men denne apptype kræver, at man har et dybdegående kendskab til kodesproget for platformen (iOS = X-code eller Swift, Android = Android Studio).


Distribution i Apple App Store
Ja

Distribution i Google Play Store
Ja

Responsive Design Webløsning


Denne type er en ren webløsning, som via informationer om Viewport size tilpasser sig forskellige skærmstørrelser, og den udnytter kun i meget begrænset omfang mobilens egenskaber og funktioner. For at bruge denne type kræver det viden og erfaring at kunne optimere siderne til de enkelte enheder og browsere. Løsningen udvikles typisk med HTML 5, CSS og JavaScript.


Distribution i Apple App Store
Nej

Distribution i Google Play Store
Nej

Hybrid App


Denne app er grundlæggende en webløsning, som er indkapslet i en Native App-skal. Den kan udnytte en stor del af mobilens funktioner via App-skallen, men opleves generelt lidt langsommere. Derudover kræver denne type kendskab til gængse webteknologier som HTML5, CSS og JavaScript. Native kode bliver genereret automatisk til alle supporterede platforme via udviklingsværktøjet. En hybrid app bliver ofte brugt som ‘wrapper’ for en webløsning, for på den måde at være tilgængelig som app i Google Play og App store.


Distribution i Apple App Store
Ja

Distribution i Google Play Store
Ja

Progressive Web app


Denne type er en webløsning ligesom Responsive Design med samme udfordringer i forhold til optimering af sider. PWA er en videreudvikling af Responsive Design løsningen, og den primære forskel er, at den stadig i højere grad udnytter brug af mobile funktioner via HTML5 API-kald. Understøttelsen af tilgængelige API-kald afhænger af de enkelte browsere. Løsningen er ikke egnet til udsendelse af push-notifikationer.


Distribution i Apple App Store
Nej

Distribution i Google Play Store
Ja

Få jeres app i luften med vores appudviklings-eksperter


Er I klar til at få luft under vingerne på jeres app, så I kan udvikle og vækste jeres forretning? Så er I landet det rette sted. Vi hjælper med alt fra behovsafklaring til lancering og opfølgning på jeres app-løsning. 

Kontakt os allerede i dag, og start rejsen mod jeres nye app!


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af jeres app


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Hvad koster det at få udviklet en app hos itpilot?


En app er en investering

Prisen for udviklingen af en app varierer, alt efter hvilke behov I har, samt hvilken app-type der skal bruges til udviklingen.

Derfor starter vores app-udviklingsforløb altid ud med et intromøde og konceptfase, hvor vi i samarbejde med jer får defineret formålet med app’en og derudfra kan vælge den mest optimale app-type.

Få et uforpligtende tilbud

Derefter kommer vi med et uforpligtende prisoverslag på jeres app-udvikling, og vi går naturligvis først i gang, når alle aftaler og priser er på plads.

Vi vægter et godt og tæt samarbejde højt, derfor er det vigtigt for os, at alt er afklaret og aftalt på forhånd.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud