Pimcore


Revolutionerende og prisvindende PIM-system

Bliv introduceret til Pimcores data- og oplevelsesplatform, og hvordan den kan hjælpe producenter, distributører og shopejere med at nå frem til en Single Source of Truth.


Kontakt os

Hvad er Pimcore?


Pimcore er et revolutionerende Open Source-PIM-system og oplevelsesstyringsplatform, der centraliserer og ensarter alle jeres marketing-, produkt- og kundedata i ét brugervenligt og kraftfuldt system.

Systemet kan indhente, administrere og dele enhver form for digitale data og er udviklet til let at kunne integreres med andre IT-systemer i jeres virksomhed.

Læs mere om Pimcore på deres egen hjemmeside

"Virksomheder, der opdager Pimcore, har ofte udfordringer med back-end systemer og data.

De ønsker at finde en løsning på deres behov for at opnå en Single Source of Truth for al produktinformation og digitale aktiver"

Stop datavanviddet & tag ejerskab over dine data med Pimcore


Få styr på al jeres data

Som virksomhed skal man være hurtig og konstant omstillingsparat på nutidens digitale arenaer – det ene minut sælger vi produkter til hele verden i kraft af de moderne e-handelsmuligheder, mens vi det næste minut forbander utallige, forældende softwaregrænseflader væk og prøver i stedet at redde situationen med hundredvis af Excel ark i én stor pærevælling.

Selv de største og mest velrenommerede virksomheder kæmper i dag med fald i produktiviteten, der alt for ofte er grundet den stigende datakompleksitet.

Pimcore er løsningen, I har ledt efter

Men har I ikke også tit sagt til jer selv, at der må findes en bedre løsning – det burde ikke være nødvendigt at skulle arbejde i utallige systemer, der ikke snakker sammen, for at opdatere ét produkt – der må være et system, der er mere sofistikeret, mere konfigurer bart, mere kompatibelt og ikke mindst mere brugervenligt.

Og et, som hele jeres team kan bruge til at bruge som jeres Single Source of Truth til produkt-, marketing-, og kundedata. I skal bare finde den løsning. 

Den gode nyhed er, at I kan ånde lettet op, for der findes heldigvis en bedre løsning - og den løsning har i fundet her med Pimcore. 

Pimcore indeholder følgende funktioner:

Product Information Management (PIM)

Sikr en ensartet produkthistorie på tværs af kanaler. Håndtér, indsaml og distribuér data.

Customer Data Management (CDM)

Bevar overblikket over kundeaktiviteterne til personlig markedsføring. Administrér, foren, og segmentér kundedata.

Master Data Management (MDM)

Skab 360 graders engagement ved at levere de rigtige data til den korrekte kanal. Saml og vedligehold en opdateret version af virksomhedens stamdata på en let og enkel måde og opnå Single Source of Truth.

Digital Experience Platform (DXP/CMS)

Lever indhold til alle dine målgrupper online, SoMe, print og offline. Sikrer personlige, digitale oplevelser på enhver kanal. 

Digital Asset Management (DAM)

Styrk brand- og marketingsmateriale. Administrér, del, og transformér digitale marketingaktiviteter. 

Digital Commerce Framework

Forbløf dine kunder med e-handel på enhver platform. Tal sammen med større handelsplatforme gennem veludviklede API-integrationer.

Hvad kan Pimcore hjælpe med?Pimcore hjælper jer med at levere de personliggjorte oplevelser, jeres kunder forventer på enhver given kanal og enhed.

Pimcore giver en API-drevet tilgang, der er ekstremt kraftfuld, skalerbar, og det kan dermed tale sammen med de andre systemer, I anvender i virksomheden, for at give jer én samlet database at arbejde ud fra.

Platformen har integreret datastyring og oplevelsesfunktioner, der gør det muligt at arbejde og fungere som én samlet enhed for alle interne afdelinger i jeres virksomhed 


Ved hjælp af, at:

  • Sikre gennemgående & ensartede produktinformationer på enhver kanal fra én central kilde
  • Give jer bedre kontrol over jeres stamdata & undgå hundredevis af excel ark
  • Oprette ét centralt, digitalt arkivbibliotek for at sikre en ensartet story telling om jeres brand
  • Tiltrække flere kundeemner ved hjælp af bedre adfærdsanalyse & -målretning
  • Forenkle opbygningen af produktrelationer på tværs af salgskanaler med det formål at øge mersalget ved at præsentere kunden for lignende produkter
  • Sikre & levere den enestående shopping oplevelse, som dine kunder & interessenter forventer
  • Skabe Single Source of Truth, som sker når alle i virksomheden bruger samme centraliserede data. Dette er bl.a. også essentielt for forretningsbeslutninger

Derfor Pimcore

Open Source-teknologi

Platformen er bygget på åbne standarder, gennemsigtig køreplan, den nyeste teknologi, globalt fællesskab, hurtig innovation og decentral udvikling.

Lave ejeromkostninger

Community-udgaven er gratis og omkostningsfri. Enterprise-abonnement kan tilvælges for ekstra support og adgang til certificerede udvidelser

Smart systemarkitektur

Den fuldt API-drevne systemarkitektur fremmer forbedring af processer og automatiserer arbejdsgange med en enestående time-to-market.

Beskytter jeres IP-adresser

Beskyt jeres data med en platform, I selv kan bruge, udvikle og eje uden at være bundet til en leverandør.

Platformen tilpasses til jer

Platformen tilpasser sig til den individuelle strategi for jeres virksomhed og garanterer en problemfri integration til jeres eksisterende IT-landskab.

Udviklingsvenligt

Pimcore takler enhver udfordring i organisationens digitale udviklingsprojekter effektivt ved at levere et stabilt og gennemtestet udviklerframework.

Hvorfor er Pimcore bedre end konkurrenterne?


Pimcore er et enestående system

Pimcores stærke, centraliserede platform giver jeres virksomhed ét enkelt system til at håndtere al produkt-, marketing- og kundedata, det fjerner informationssiloer, optimerer driftseffektiviteten, forbedrer kundeoplevelsen og minimerer IT-omkostningerne på en gang.

Pimcore differentierer sig især fra andre PIM-systemer med to grundlæggende principper:

  • Pimcore tilbyder datahåndtering (MDM) og digital oplevelsesstyring (DXP / CMS) i én enkelt grænseflade, hvor I både kan arbejde med stamdata og samtidigt administrere websteder, portaler, webshops og produktkataloger.
  • Pimcore er et Open Source-system. Det gør det muligt for jeres virksomhed at have den fulde kontrol over teknologien, mens I innoverer og udvikler jer hurtigere end markedet.

Solidt alternativ til en bedre pris

Pimcore er derfor et solidt alternativ til dyre, digitale oplevelsesplatforme, der har mindre fleksibilitet. Derudover er platformen den markedsførende i Europa, og har været en stor succes for brands såsom IKEA, American Express, Audi, Burger King, Adidas og LEGO.

Pimcore bruges allerede af 100.000+ organisationer fordelt på 56 lande, og I kan blive de næste til at slutte jer til Pimcore.

Pimcore er perfekt til salg & marketing


Hjælper jeres salg- & marketingteams

Pimcore er et uundværligt redskab for jeres salgs- og marketingafdeling.

Jeres sælgere og marketingfolk kan tilgå præcis de samme, valide og opdaterede produktinformationer, de har brug for uden at skulle bruge dyrebar tid på at lede i forskellige systemer eller mapper. 

Skaber konkurrencemæssige fordele

Med Pimcore får I en konkurrencemæssig fordel ved at I muliggør skalering, og reducerer jeres time-to-market, når I kan vise de rette informationer til de rette modtagere. Hver gang. På enhver given kanal.

100.000+ virksomheder anvender allerede Pimcore som deres platform for Single Source of Truth - I kan blive den næste!


Digitalisér arbejdsgangene i din virksomhed med Pimcores prisvindende PIM platform. Vores dygtige certificerede Pimcore konsulenter er klar til at hjælpe jer med at få integreret Pimcores platform, og vi hjælper naturligvis med at få afklaret jeres spørgsmål og behov.


Ring til os hvis du ønsker yderligere oplysninger 
om implementering af Pimcore


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Er Pimcore det rette valg for jeres virksomhed?


Pimcore er ikke den optimale løsning for alle virksomheder – hvis I leder efter et PIM-system, der ikke kræver nogen udviklingsindsats, og som giver dig mulighed for at tilslutte data og billeder med det samme, er Pimcore ikke for jer.

Pimcore er en digital platform, der er udviklet til mellemstore og store virksomheder. Men hvis jeres virksomhed ønsker at centralisere data, automatisere jeres forretningsprocesser og bygge sofistikerede digitale oplevelser i form af B2B-portaler, websites og webshops, så er Pimcore det rette valg for jer.

Hvad koster en Pimcore implementering?


Få alle kernefunktioner i ét system

Community-udgaven af Pimcore er gratis at anvende, i og med at det er en Open Source-platform. Denne udgave indeholder alle kernefunktionerne; PIM, DAM, MDM, DXP, CMS og eCommerce.

Derudover inkluderer Community-udgaven også ubegrænsede implementeringer, antal brugere og data. 

I 2021 lancerede Pimcore et Enterprise abonnement. Enterprise-udgaven er den kommercielle version af platformen, og her får man adgang til Premium udvidelser, langsigtet support (LTS), serviceniveau-aftaler (SLA) og en forretningsvenlig, kommerciel licens til en forbedre overholdelse af retssikkerheden. Enterprise abonnementerne starter fra $1.800 pr. måned.

Vi integrerer Pimcore for jer

Hos itpilot kan vores Pimcore-eksperter implementere Pimcores platform for jeres virksomhed, men prisen afhænger af, hvilket udgangspunkt I kommer med, samt hvor mange udviklings- og supporttimer vi skal bruge.

Sammen finder vi den Pimcore-løsning, der er optimal for jeres ønsker og behov.

Kontakt os og kom til et uforpligtende møde, hvorefter vi kan udarbejde et prisoverslag til jer at arbejde ud fra.

Kontakt os

Pimcore er for jer, der

Ønsker at få konfigureret jeres
eget PIM-system

Ønsker at bruge Open
Source-software

Kæmper for at få integreret produkt-
& markedsføringsdata

Ønsker jer bedre 
arbejdsredskaber

Ikke ønsker at være begrænset 
af standardsystemer

Ønsker at reducere time-to-market 
for nye produkter