Shopify


Shopify er verdens mest udbredte webshopplatform, og mere end 1.700.000+ virksomheder i 175 lande har i dag en webshop baseret på Shopify.

itpilot kan udvikle en Shopify shop-løsning til jer.


Kontakt os

Hvad er Shopify?


Verdens mest udbredte webshopløsning

Shopify er en ”alt-i-en”-webshopløsning, som har en mission om at gøre e-handel bedre og nemmere for alle.

Med en Shopify-løsning er det muligt at oprette en webshop, betalingsmuligheder, oprette produkter og at have kontrol over sit lager – i én samlet løsning.

Shopify er derfor en helt unik hostet løsning, og Shopify tager sig derfor af alt fra hosting til sikkerhed.

Det hele i én samlet pakke

Shopify der dermed en webshopløsning, der består af hosting, content management system, ordresystem og CRM (Customer Relationship Management).

Shopify tilbyder dermed en samlet pakke til den mindre eller nyopstartede virksomhed, men det kan også anvendes af større, etablerede virksomheder.

Læs mere om Shopify på deres egen hjemmeside

Fordele med Shopify

Alt-i-en hostet løsning

En stor fordel er, at Shopify tilbyder i alt-i-en platformsløsning, der indeholder alle de elementer, der skal til, for at få en succesfuld webshop. Det er derfor nemt og enkelt at komme i gang.

Brugervenlighed

Shopify er desuden kendt for at være et meget brugervenligt system at anvende, og man skal ikke kunne kode, hvilket er guld værd for enhver webshopejer. Det er også nemt at integrere med andet software, så I får en fuldt samlet løsning.

Responsivt design

Shopify er designet således, at jeres webshop altid får den mest optimale visning på ethvert device – I kan derfor sælge på både laptop, mobil og tablet uden visningsproblemer.

Uendelige valgmuligheder

Der findes et hav af valgmuligheder, når det kommer til designskabeloner og funktionselementer i Shopify, og vores udviklere kan få det hele til at se ud, som I ønsker det, så webshoppen støtter op om jeres brand.

Analyser & rapporter

I Shopifys dashboard har I altid et overblik over jeres virksomheds KPI’er, og det kan opstilles efter lige de elementer, I ønsker at målsætte jeres virksomhed efter. I har derfor det fulde indblik i, hvordan det går med jeres webshop.

SEO & online markedsføring

​Shopify har sørget for, at jeres webshop kan SEO-optimeres i backenden ved hjælp af bl.a. titles og meta descriptions. Derudover kan det kobles op med Google Analytics, så I kan styre jeres SoMe strategi og eCommerce-tracking ud fra systemet.

Få jeres Shopify webshop sikkert i luften


Hos itpilot kan vi kan hjælpe jer, hvis I ønsker at få bygget en Shopify-løsning fra bunden, eller at flytte jeres nuværende shop-platform til Shopify.

Kontakt os allerede i dag, og sæt skub i jeres onlinesalg.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af din webshop


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Er Shopify det rette valg for jer?


Vælg den rette platform

Kort sagt har Shopify en masse gode og fordelagtige løsninger, der vægter for, at Shopify vil være et godt webshopvalg for jer.

Det er dog alligevel ikke sikkert, at en Shopify-løsning vil være det optimale valg for jer, da det ofte kommer an på budgettet, kendskabsgraden samt jeres forretningsmodel. 

itpilot er med jer på hele rejsen

Hos itpilot har vi mange års erfaring med Shopify-implementeringer, og vi har derfor den nødvendige ekspertviden, der skal til for at vurdere, hvilken webshopløsning der er den rette for jer.

Vi kan desuden hjælpe jer med at skabe et gennemgående design og et stærkt brand image, der bliver implementeret i løsningen. 

Læs mere om vores design- og kommunikationsafdeling