Shopify


Shopify er verdens mest udbredte webshopplatform, og mere end 1.700.000+
virksomheder i 175 lande har i dag en webshop baseret på Shopify.

itpilot kan udvikle en Shopify shop-løsning til jer.

Kontakt os

Hvad er Shopify?


Verdens mest udbredte webshopløsning
Shopify er en ”alt-i-en”-webshopløsning, som har en mission om at gøre e-handel bedre og nemmere for alle.

Med en Shopify-løsning er det muligt at oprette en webshop, betalingsmuligheder, oprette produkter og at have kontrol over sit lager – i én samlet løsning.

Shopify er derfor en helt unik hostet løsning, og Shopify tager sig derfor af alt fra hosting til sikkerhed. 

Det hele i én samlet pakke
Shopify der dermed en webshopløsning, der består af hosting, content management system, ordresystem og CRM (Customer Relationship Management).

Shopify tilbyder dermed en samlet pakke til den mindre eller nyopstartede virksomhed, men det kan også anvendes af større, etablerede virksomheder.

Læs mere om Shopify på deres egen hjemmeside 

Vi udvikler professionelle Shopify webshops | itpilot

#1 Alt-i-en hostet løsning


En stor fordel er, at Shopify tilbyder i alt-i-en platformsløsning, der indeholder alle de elementer, der skal til, for at få en succesfuld webshop. Det er derfor nemt og enkelt at komme i gang.


#2 Brugervenlighed


Shopify er desuden kendt for at være et meget brugervenligt system at anvende, og man skal ikke kunne kode, hvilket er guld værd for enhver webshopejer. Det er også nemt at integrere med andet software, så I får en fuldt samlet løsning.


#3 Responsiv design


Shopify er designet således, at jeres webshop altid får den mest optimale visning på ethvert device – I kan derfor sælge på både laptop, mobil og tablet uden visningsproblemer.

#4 Uendelige valgmuligheder


Der findes et hav af valgmuligheder, når det kommer til designskabeloner og funktionselementer i Shopify, og vores udviklere kan få det hele til at se ud, som I ønsker det, så webshoppen støtter op om jeres brand.  


#5 Analyser og rapporter


I Shopifys dashboard har I altid et overblik over jeres virksomheds KPI’er, og det kan opstilles efter lige de elementer, I ønsker at målsætte jeres virksomhed efter. I har derfor det fulde indblik i, hvordan det går med jeres webshop.


#6 SEO og online markedsføring


Shopify har sørget for, at jeres webshop kan SEO-optimeres i backenden ved hjælp af bl.a. titles og meta descriptions. Derudover kan det kobles op med Google Analytics, så I kan styre jeres SoMe strategi og eCommerce-tracking ud fra systemet. 
Kom i gang med jeres Shopify webshop i dag | itpilot

Er Shopify det rette
valg for jer?
 


Vælg den rette platform
Kort sagt har Shopify en masse gode og fordelagtige løsninger, der vægter for, at Shopify vil være et godt webshopvalg for jer. 


Det er dog alligevel ikke sikkert, at en Shopify-løsning vil være det optimale valg for jer, da det ofte kommer an på budgettet, kendskabsgraden samt jeres forretningsmodel.

itpilot er med jer på hele rejsen
Hos itpilot har vi mange års erfaring med Shopify-implementeringer, og vi har derfor den nødvendige ekspertviden, der skal til for at vurdere, hvilken webshopløsning der er den rette for jer.

Vi kan desuden hjælpe jer med at skabe et gennemgående design og et stærkt brand image, der bliver implementeret i løsningen.

Læs mere om vores design- og kommunikationsafdeling her 

itpilots webshopeksperter sender jeres Shopify webshop sikkert i luften


Hos itpilot sidder vores udviklere og projektledere klar til at starte en Shopify-webshop til jer. Vi kan hjælpe jer, hvis I ønsker at få bygget en Shopify-løsning fra bunden, eller at flytte jeres nuværende shop-platform til Shopify. 

Kontakt os allerede i dag, og sæt skub i jeres onlinesalg.

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af din  webshop

 87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Specialudviklet IT-system

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle et IT-system til jer.