Splashtop fjernsupport

Efter aftale kan du få fjernsupport med Splashtop inden for vores åbningstid,
som er mandag - fredag kl. 08:30 - 16:30.

Hent Splashtop her  Kontakt os

Splashtop fjernsupport

Efter aftale kan du få fjernsupport med vores IT-supportere via Splashtop inden for vores åbningstid, som er mandag - fredag kl. 08:30 - 16:30.

Bemærk: Ved at gemme og køre Splashtop-filen skal du blot give tilladelse til, at vi kan se dit skrivebord. Programmet installeres ikke fast på din enhed, men kører kun midlertidigt.

Programmet er leveret af Splashtop.com i samarbejde med itpilot og er sikkert at køre.

Splashtop understøttes både af PC, Mac og smartphones.

Hent Splashtop her

Opret supportsag

Hvis du ikke kan finde svar på jeres spørgsmål i vores vidensdatabase,
kan du oprette en supportsag.

Opret en supportsag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
I kan oprette en supportsag døgnet rundt.

Opret supportsag her

Splashtop fjernsupport

I kan også få fjernsupport via Splashtop efter aftale
indenfor vores åbningstid, som er:

Mandag - fredag kl. 08:30-16:30.

Support via Splashtop