WooCommerce


WooCommerce er et af de bedste og mest udbredte webshopsystemer på markedet. Brug af WooCommerce forudsætter dog en WordPress hjemmeside.

Vi kan hjælpe jer både med et WordPress website og en WooCommerce webshop.


Kontakt os

Hvad er WooCommerce?


Forvandl dit website til webshop

WooCommerce er et gratis shop-plugin til WordPress, hvilket betyder, at WooCommerce forvandler jeres WordPress website til en webshop. Dermed kan I styre og administrere både hjemmeside og shop i én samlet backend.

WooCommerce er derfor også let at sætte sig ind i at bruge, hvis man allerede kender til WordPress-platformen i forvejen.

WooCommerce er et meget udbredt system, og der findes mere end 5 mio.+ installationer af det på verdensplan.

Derudover findes der mange udvidelser til WooCommerce, så I kan få jeres webshop til at se ud og have lige de funktioner, som I ønsker. 

Læs mere om WooCommerce på deres egen hjemmeside

Fordele med WooCommerce

Bygget som et Open Source-system

WooCommerce er ligesom WordPress bygget op som et Open Source-system, hvilket betyder, at kildekoden er åben og gratis at bruge. Derfor kan vores udviklere ændre og skræddersy elementerne til jeres 
behov.

Brugervenligt & simpelt system

Ligesom WordPress er WooCommerce også kendt for at være et yderst brugervenligt system at anvende. Det betyder, at det er nemt og enkelt at ændre i udseende og funktioner, uden at kende til et eneste stykke kode. 

Responsivt design

WooCommerce er er lavet som fuldt responsivt design, hvilket for jeres virksomhed betyder, at jeres webshop automatisk tilpasses til det device, jeres brugere anvender. I kan derfor sælge problemfrit fra både laptop, tablet og mobil.

Ubegrænset antal produkter

I WooCommerce er det muligt at tilføje et uendeligt antal produkter samt varianter af samme produkt. Det eneste, det kræver, er, at I har et webhotel, der er stærkt nok til at hoste det. Det hjælper vi jer naturligvis med, så I ikke skal tænke på det.

SEO-venlig webshop

Ligesom WordPress er WooCommerce skrevet i en højkvalitetskode, som Google og andre søgemaskiner favoriserer. Derudover fås der mange gode SEO-plugins, der gør det lettere at SEO-optimere jeres webshop.

God til content-marketing & blogindlæg

I og med at WordPress oprindeligt var bygget som en blogløsning, er det med WooCommerce meget nemt at opsætte en blog-funktion, hvor I kan skrive nemt og enkelt kan skrive blogindlæg og tiltrække organisk trafik fra søgemaskinerne ved at lave gode artikler og vidensdeling gennem bloggen.

Start jeres webshoprejse i samarbejde med itpilot


Hos itpilot har vi stor erfaring med at implementere WooCommerce til både nye og eksisterende WordPress websites, og vi kan også hjælpe med at opbygge en professionel WordPress websiteløsning, så I får hele pakken på én gang.

Kontakt os allerede i dag, og start rejsen mod jeres webshop!


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af din webshop


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Få afklaret, om WooCommerce er det rette for jer


Vælg den rette platform

Selvom WooCommerce på mange områder er en meget fordelagtig webshopløsning, så er det alligevel ikke sikkert, at det vil være den mest optimale løsning for jeres virksomhed.

Det rigtige valg afhænger nemlig bl.a. af kompleksiteten af jeres forretningsmodel, og de behov og fremtidsplaner I har.

Vi klæder jer ordenligt på

Vi hjælper jer med en behovsafklaring, så I er sikre på, at I får den webshopløsning, der passer perfekt til jeres forretning, både nu men også på lang sigt.

Vi har den ekspertviden omkring webshops, der gør, at vi i samarbejde med jer får valgt den rette løsning.

Derudover kan vi hjælpe jer med at få udarbejdet et design og gennemgående brand image. 

Læs mere om vores design- og kommunikationsafdeling