Sikkerheds- og opdateringsabonnement 

Lad itpilot stå for opdateringer og backups på jeres hjemmeside


Kontakt os

Sikkert og effektivt website 


Når det kommer til at opretholde et sikkert, effektivt og problemfrit websted, er nøglen konstant vedligeholdelse og opdateringer. Uanset hvilket open source CMS jeres hjemmeside er lavet i, vil der være opdateringer, der løbende bør gennemføres.

Det er ikke altid risikofrit at gennemføre en opdatering. Der kan opstå fejl eller kompatibilitetsproblemer, som kan resultere i, at der er funktioner på hjemmesiden, der ikke virker, eller endnu værre: At hjemmesiden bryder sammen.

Med vores sikkerheds- og opdateringsabonnement slipper I for alle bekymringerne. Vi sørger for at holde jeres CMS opdateret og at tage backups.

Backup og opdatering af hjemmeside


Hos itpilot har vi mange års erfaring med forskellige CMS (content management systems). Vi ved derfor også, hvad hvert CMS kræver for at opretholde sin effektivitet og sikkerhed.

Derfor tilbyder vi ikke kun vores sikkerheds- og opdateringsabonnement til ét bestemt CMS. Sikkerheds- og opdateringsabonnementet er derfor også velegnet til jer, der har et WordPress-, Joomla- eller Umbraco-website.

Uanset hvilket CMS I anvender, indeholder vores sikkerheds- og opdateringsabonnement:

 • Opdatering af plugins og udvidelser
 • Opdatering af tema
 • Opdatering af hjemmesidens CMS*
 • Daglige backups
 • Løbende sikkerhedstjek
 • Installation af professionelle værktøjer til styrkelse af sikkerheden
 • Overvågning med øjeblikkelig rapportering til itpilot
 • Løbende ekstern overvågning af jeres hjemmesides tilgængelighed
 • Lukning af sikkerhedshuller/aktiv blokering af trusler**
 • Hvis uheldet er ude, renser itpilot hjemmesiden på professionel vis og genskaber siden fra backup
 • Månedlig rapport

Har I brug for hjælp til indholdsopdateringer på jeres hjemmeside, kan vi også hjælpe jer. Læs mere om vores Webmaster support- og serviceaftale.

* Bemærk: Abonnementet omfatter ikke opdateringer/migrationer mellem hovedversioner af CMS-systemer, men vi giver gerne et tilbud på, hvad det vil koste.

** Hvis lukning af et sikkerhedshul ligger uden for officielle patches/opdateringer, er det ikke omfattet af abonnementet. Dette vil kræve en Webmaster support- og serviceaftale. eller særskilt tilbud.

Basis

Fra

395

kr. pr. måned ex moms
 • Pris pr. website 
 • For mindre websites uden shopmodul
 • Opdatering af plugins & udvidelser samt tema
 • Opdatering af hjemmesidens CMS*
 • Daglig backup 
 • Løbende sikkerhedstjek og lukning af sikkerhedshuller
 • Månedlig rapport 

Pro

Fra

495

kr. pr. måned ex moms
 • Pris pr. website 
 • For webshops og større websites
 • Opdatering af plugins & udvidelser samt tema
 • Opdatering af hjemmesidens CMS*
 • Daglig backup 
 • Løbende sikkerhedstjek og lukning af sikkerhedshuller
 • Månedlig rapport 

Enterprise

Indhent tilbud

 • Mulighed for tilknytning af flere websites 
 • Opdatering af specialintegrationer
 • Opdatering af plugins & udvidelser samt tema
 • Opdatering af hjemmesidens CMS*
 • Daglig backup 
 • Løbende sikkerhedstjek og lukning af sikkerhedshuller
 • Månedlig rapport 

Opret et sikkerheds- og opdateringsabonnement allerede i dag 

Vi er klar til at håndtere opdateringer og sikkerheden på jeres websites. Vi har mange års erfaring med udvikling og drift af forskellige CMS, blandt andet WordPress, Joomla og Umbraco, så vi ved, hvad der skal til for at sikre, at I har et sikkert og stabilt website.

Ring til os allerede i dag, eller udfyld kontaktformularen. Så kontakter vi jer snarest muligt til en uforpligtende snak om jeres muligheder.


   87 25 07 87

WordPress serviceaftale


Vores WordPress serviceaftale er for jer, der har ét eller flere WordPress-websites. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er derfor også et oplagt mål for hackere.

Med en WordPress serviceaftale sørger vi for at holde jeres WordPress-website(s) opdaterede, og at der bliver foretaget de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Vi monitorerer løbende jeres website, så potentielle sikkerhedsbrud hurtigt bliver opdaget og udbedret. Skulle uheldet være ude, sørger vi for at rense hjemmesiden for potentiel malware – og så gendanner vi selvfølgelig også hjemmesiden fra vores backup.

Er I interesseret i vores WordPress-serviceaftale, så kontakt os – ring på 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Joomla serviceaftale 


Med vores Joomla serviceaftale, er jeres Joomla-hjemmeside(r) i gode hænder. Joomla er et populært CMS, og derfor er det en god idé at holde websitet opdateret, og ikke mindst at foretage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Joomla serviceaftalen indeholder naturligvis alt det, der hører til vores sikkerheds- og opdateringsabonnement – bare med 100% fokus på, at jeres hjemmeside er udviklet i Joomla.

Kontakt os på telefon 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen her, for at tilmelde jeres hjemmeside til vores Joomla serviceaftale. 

Umbraco serviceaftale


Hvis jeres hjemmeside er udviklet på Umbraco CMS, ved I, at Umbraco er kendt for sin fleksibilitet og brugervenlighed. For at opretholde et sikkert og problemfrit website er det vigtigt, at I sørger for regelmæssigt vedligehold og opdateringer. Med vores Umbraco serviceaftale slipper I selv for besværet, og I kan i stedet fokusere på det, der skaber værdi for jeres forretning.

Umbraco serviceaftalen inkluderer alt det, der er beskrevet i vores sikkerheds- og opdateringsabonnement. Vi sørger altså for opdateringer af Umbraco, tema, plugins m.m., lige som vi sørger for, at sikkerheden er i top. Derfor tager vi backups af jeres hjemmeside, og vi monitorerer jeres hjemmesides oppetid og tilgængelighed.

Ring til os på 87 25 07 87, hvis I er interesseret i vores Umbraco serviceaftale, eller hvis I blot vil høre mere. I kan også udfyld kontaktformularen – så kontakter vi jer snarest muligt.


WooCommerce serviceaftale 


Har I en webshop, der er udviklet i WooCommerce, er vores WooCommerce serviceaftale den rette løsning for jer. Når I driver en webshop, ved I, hvor vigtigt det er, at den er velfungerende og sikker – ellers risikerer I at miste omsætning. Med WooCommerce serviceaftalen sørger vi for alt det tekniske, så I kan fokusere på at drive jeres forretning og øge jeres online salg.

Når I opretter en WooCommerce serviceaftale (eller et Pro sikkerheds- og opdateringsabonnement) er I sikre på, at jeres webshop beskyttes mod potentielle trusler. Det gør vi gennem vores løbende sikkerhedstjek samt gennem sikkerhedsopdateringer af CMS’et (WordPress), tema og plugins. Derudover sørger vi naturligvis også for at tage en daglig backup af jeres webshop.

Vil I høre mere om vores WooCommerce serviceaftale, eller ønsker I at oprette et sikkerheds- og opdateringsabonnement, så ring til os på 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen

Prestashop serviceaftale


Prestashop er en kraftfuld platform til e-handel, men hvis I vil opretholde en sikker og problemfri webshop, er det vigtigt, at der bliver foretaget regelmæssige opdateringer og vedligehold. Det er både med til at sikre en stabil webshop samt et højt sikkerhedsniveau.

Med vores Prestashop serviceaftale sørger vi for at holde jeres webshop sikker og opdateret. Vi håndterer med andre ord opdateringer af Prestashop, tema og moduler. Det er med til at sikre, at jeres webshop fungerer korrekt, og at ydeevnen er i top.

Lad os håndtere det tekniske arbejde gennem en Prestashop serviceaftale! Ring til os på 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi jer snarest muligt. 

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse. 

Softwareudvikling og -løsninger

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle en softwareløsning til jer.