Softwareudvikling 

Hos itpilot har vi overblikket, erfaringen og kompetencerne til at udvikle softwareløsninger, 
der kan effektivisere og optimere jeres daglige arbejdsprocesser.

Vi har allerede hjulpet en lang række kunder med at digitalisere og effektivisere deres arbejdsprocesser 
gennem softwareudvikling. Skal vi også hjælpe jer?

 

Kontakt os

Hvad er softwareudvikling?

Softwareudvikling handler om at designe, udvikle, implementere og vedligeholde softwareapplikationer og -systemer. Softwareudvikling er i sig selv et bredt udtryk, da det blandt andet dækker over udvikling af software, it-systemer, cloudbaserede systemer, apps, hjemmesider og webapplikationer samt desktop software (computerprogrammer).

Med softwareudvikling kan I derfor få en løsning, der er tilpasset jeres krav og ønsker, både i forhold til funktionalitet og design, samt hvilke typer enheder, den skal kunne tilgås fra. 


Få en brugervenlig og sikker softwareløsning

For at jeres nye specialudviklede softwareløsning skal blive en succes, skal jeres brugere let kunne navigere i det. Hos itpilot skaber vi simple og intuitive brugerflader og interfaces, som jeres slutbrugere hurtigt lærer at bruge.

Få en softwareløsning, der passer til jeres virksomhed

Med vores mange års erfaring inden for softwareudvikling, kan vi hjælpe jer med at få udviklet en komplet løsning, der er tilpasset til lige præcis jeres arbejdsgange og virksomhed. Vi kan også rådgive jer om jeres muligheder, så I får den perfekte softwareløsning for jeres virksomhed, og så I også får en fremtidssikret løsning.

Når vi arbejder med softwareudvikling, udvikler vi applikationer og systemer, der taler sammen. Det er med til at effektivisere og automatisere jeres arbejdsprocesser. Derfor foregår hele processen i tæt samarbejde med jer, så der gennem hele udviklingsprocessen er fokus på jeres virksomhed, og så løsningen bliver let for jer at navigere i.

Softwareudvikling med høj it-sikkerhed

Hos itpilot har vi en ISAE 3402-erklæring. Det er jeres sikkerhed for, at vi har et højt it-sikkerhedsniveau. Med ISAE 3402-erklæringen kan vi nemlig dokumentere, at vi overholder alle lovkrav inden for it-sikkerhed.

Dermed sørger vi altså også for, at jeres data er sikkert og forsvarligt opbevaret i forhold til gældende GDPR-lovgivning.

Effektiviser jeres arbejdsprocesser

Når jeres medarbejdere er på farten i løbet af arbejdsdagen, kan det være en stor fordel, hvis de kan tilgå løsningen via en hvilken som helst browser eller via en app. Derfor udvikler vi ofte cloudbaserede løsninger, så I ikke er bundet af at skulle installere et program på jeres computere.

Når jeres nye specialudviklede løsning er udviklet som en softwareapplikation, får I også mulighed for at få udviklet en app-version af jeres nye system ved at udvikle en såkaldt API (Application Programming Interface).

Når vi udvikler en app som supplement til jeres specialudviklede softwareløsning, sørger vi for, at interfacet tilpasses jeres ønsker, uanset om det skal ligne jeres softwareapplikation, eller om det skal se anderledes ud for brugerne. Derudover er det også vigtigt for os, at brugervenligheden er i top.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med udvikling af apps her

Marketing

Skal softwareapplikationen spille sammen med andre systemer?

Med en API kan jeres nye softwareapplikation tale sammen med andet software. Det betyder, at jeres nye softwareløsning kan tale sammen med jeres øvrige systemer på tværs af platforme, og dermed kan I effektivisere jeres arbejdsgange.

Vi oplever ofte, at den specialudviklede applikation med fordel kan kobles sammen via API‘en med virksomhedens faktureringssystem, eksempelvis e-conomic eller Dinero. På den måde får I en smartere og billigere løsning, end hvis der skulle udvikles et faktureringsmodul i den nye softwareløsning. Det er en win-win situation.

Via API’en kan jeres nye løsning også integreres med jeres øvrige forretningskritiske systemer. Denne type systemintegrationer giver jer en øget digitalisering af jeres arbejdsopgaver. I vil derfor se en effektivisering, og I vil opleve, at I får mere tid til at fokusere på jeres kerneforretning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Fordele ved softwareudvikling

En specialudviklet softwareløsning tilpasses til lige netop jeres behov. Særligt i opstartsfasen bruger vi meget tid i samarbejde med jer for at identificere og konceptualisere så meget af jeres nye løsning som muligt. Læs mere om, hvordan vi hjælper jer fra idé til succes gennem et professionelt projektforløb.


Når I får udviklet en softwareløsning, der passer til jeres behov, får I også kun de funktioner, som I har behov for. Det er altså slut med at betale for dyre softwarelicenser, hvor I ikke udnytter alle funktionerne.

Vi sørger for, at jeres nye software fremtidssikres, så I kan få udviklet nye funktioner og moduler til jeres løsning, hvis I skulle få behov for det på et senere tidspunkt. Vi ved nemlig, at jeres behov ændrer sig i takt med at jeres virksomhed udvikler sig.


Hos itpilot brænder vi for digitalisering i virksomheder. Digitalisering bidrager til færre tastefejl og automatisering af ensartede arbejdsprocesser – og så frigiver det tid, som I kan bruge på jeres kerneforretning i stedet.

Derfor integrerer vi ofte også vores kunders specialudviklede softwareløsninger med deres øvrige it-systemer. Læs mere om vores arbejde og jeres muligheder med integrationer her.


Med en specialudviklet softwareløsning kan I indsamle, organisere og analysere data på en mere effektiv måde. Integreres jeres nye løsning også med jeres øvrige systemer, kan data automatisk synkroniseres på tværs af systemerne. Det er med til at sikre en bedre datahåndtering, og samtidig undgår I tastefejl på tværs af systemerne.


Når der udvikles en ny softwareløsning til jer, kan I også selv definere, hvilke sikkerhedsforanstaltninger og kontrolmekanismer, der er nødvendige. Vores erfarne itpiloter hjælper jer naturligvis med at opsætte de nødvendige sikkerhedstiltag, så risikoen for datahacking og andre sikkerhedstrusler minimeres.

Hos itpilot har vi en ISAE 3402-erklæring, hvilket er jeres garanti for, at vi prioriterer it-sikkerhed højt i alle vores projekter. Jeres nye løsning er derfor i gode hænder hos hos.


I takt med at jeres virksomhed ændrer sig, ændrer jeres behov sig også. Derfor bør en specialudviklet softwareløsning også let kunne tilpasses jeres nye behov. Når vi arbejder med softwareudvikling for vores kunder, sørger vi for, at jeres løsning let kan skaleres, lige som der let kan tilføjes nye funktioner.


Eksempler på softwareudvikling

Herunder kan du læse et par eksempler på softwareløsninger, som vi har udviklet for nogle af vores kunder. Du kan også læse vores cases, hvor vi har specialudviklet en løsning her.

Få et uforpligtende tilbud på softwareudvikling.

Vi har udviklet app’en og webinterfacet tagpas.dk i samarbejde med Nordic Waterproofing A/S. Den effektiviserer tagdækningsprocesser for både tagdækkere og bygherrer.

App’en erstatter en fysisk aftaleblanket og fokuserer på håndtering af processer og flowstyring. Den giver mulighed for godkendelse af erklæringer og fotodokumentation af processer og resultater. App’en og webinterfacet synkroniseres og opdateres løbende.

Læs hele casen her.


Vi har udviklet et unikt planlægnings- og processtyringsværktøj til APROMAS ApS, der understøtter ordrehåndtering hos skadescentre og autolakerer.

Løsningen består af et responsivt skræddersyet softwaresystem, der kan tilgås fra enhver digital platform. Det er med til at optimere arbejdsprocesserne og øger produktiviteten på autoværksteder ved at måle og registrere arbejdsprocesser, optimere produktiviteten og overvåge ressourcerne.

Systemet fungerer som en samlet løsning, der integrerer forskellige systemer i branchen. Det inkluderer også kvalitetssikring, dokumentation og mulighed for integration med økonomisystemer og forsikringsselskabernes it-systemer.

Læs hele casen her.


Vi har udviklet et web-bookingsystem for FysioDanmark, som forbedrer serviceniveauet hos FysioDanmark ved at tilbyde et integreret bookingsystem og administrationsdel. Systemet er også integreret med forsikringsselskabet og den branche-udbredte platform Digifys.

Systemet muliggør dermed deling af brugerdata internt mellem klinikkerne og sikrer en bedre digital transformation og datadeling. Klinikkerne kan nu nemt tilgå og tilføje nye journaler for at sikre en bedre genoptræningsproces med alle nødvendige oplysninger.

Læs hele casen her.


Få en innovativ softwareløsning

Hos itpilot er vi specialiserede i softwareudvikling, og vi står gerne i spidsen på jeres rejse mod en innovativ softwareløsning, der gør en forskel for jeres virksomhed. Med vores ekspertise og engagement er vi klar til at omsætte jeres visioner og idéer til virkelighed. 

Tag første skridt og kontakt os allerede i dag, så kan vi sammen starte jeres rejse mod effektivisering og digitalisering af jeres arbejdsprocesser.

  87 25 07 87

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse. 

Specialudviklet IT-system

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle et IT-system til jer.