Magento eCommerce


Magento eCommerce er verdens hurtigst voksende professionelle 
Open Source e-handels platform, og det har været på markedet siden 2008. 
Få en verden af muligheder med Magento.

Kontakt os

Hvad er Magento eCommerce?


Den bedste platform til omfattende webshops

Magento eCommerce-platformen er en af de mest anvendte webshopløsninger på verdensplan, og med en Magento eCommerce som platform får jeres webshop får I en stærk, skalerbar og fremtidssikret løsning.

Magento er bygget som en Open Source-platform, og bruges af nogle af de største webshops i verden.

Magento er den eCommerce-løsning på markedet, der har flest funktioner, og der findes over 3.500+ udvidelser, der giver uendelige muligheder og stor chance for succes.


To udgaver af Magento

Der findes to udgaver af Magento; Magento Enterprise Edition (EE) og Magento Community Edition (CE). Grundlæggende er de to platforme ens, men der findes naturligvis flere funktioner i EE-udgaven, da dette er den betalte udgave. 

Hos itpilot udvikler vi primært webshops i CE-udgaven, da dette er den licensfrie udgave, og vores udviklere kan derfor selv tilpasse funktionerne til vores kunders behov.

Magento bliver til Adobe Commerce

Magento er for nyligt teamet op med Adobe, og nu kaldes platformen i stedet for Adobe Commerce, men platformen har stadig samme styrker og fleksibilitet som før. 


Læs mere om Magento eCommerce her på platformens egen hjemmeside 

Få en verden af muligheder med Magento


Udlev jeres webshopdrømme med Magento

Med en Magento eCommerce webshop får I virkelig en verden af muligheder, når det kommer til webshops og muligheder deraf.

En Magento webshop kan designes, opbygges, integreres og tilpasses, så I kan få lige den webshop, I drømmer om.

Magento eCommerce er dermed udviklet til virksomheder, der er klar til at udvikle deres fulde potentiale indenfor e-handel.

Magento eCommerce er desuden meget brugervenlig at anvende, og I kan derfor let og enkelt selv opdatere og udskifte i jeres indhold, og I kan derfor altid være opdateret og fremtidssikret med en Magento webshop.

Vi er med jer på hele rejsen

Vi hjælper jer med at afklare, hvorvidt Magento vil være den rette webshop-løsning for jer. Det rigtige valg afhænger bl.a. af kompleksitet samt jeres forretningsmodel. 

Vi kan også hjælpe jer med at få skabt et gennemgående design- og brand image. 


Læs mere om vores design- og kommunikationsafdeling her 


Fordele ved Magento

En af de store styrker ved Magento er muligheden for at skalere webshoppen fra startup til storsælger. Magento kan håndtere simple såvel som avancerede eCommerce-løsninger. Derudover er det muligt at bygge samme shop på flere sprog, hvis I opererer på flere markeder. 

#2 Tusindvis af Magento udvidelser

Det er både muligt at få gratis og betalte udvidelser til Magento, som kan tilpasses til det behov, I har. Det betyder, at udviklingen af jeres webshop er billigere og sikrere, da systemet er gennemtestet af udviklere fra hele verden.

Magento er udviklet som en Open Source-platform, hvilket betyder, at I selv ejer jeres webshop, og der er ingen månedlige abonnementer, der skal betales. Det betyder, at I frit kan flytte jeres Magento webshop fra en anden samarbejdspartner til os. 

Med Magento kan du integrere din webshop med andre systemer, I bruger i virksomheden, eksempelvis services som PostDanmark, GLS, e-conomic, Dinero, MobilePay mm., som kan automatisere, effektivisere og samle jeres arbejdsgange.

Med Magento er der ingen maksimum for, hvor mange produkter, varegrupper eller kunder I kan oprette i shoppen. Derfor kan I bruge denne platform, uanset hvor stor jeres produktudvalg er. 

Magento er bygget som en SEO-venlig platform, hvor I har mulighed for at lave SEO-optimeringer og installere plugins til samme formål. Derudover kan det opkobles med Google Analytics, så I kan analysere og planlægge jeres markedsføring ud fra webshoppen.

itpilot sender jeres Magento
webshop  sikkert i luften


Hos itpilot er vi Magento-eksperter, og i samarbejde med jer kan vi opbygge 
og skabe den perfekte webshop, der passer til jeres forretning. 

Vi giver jer desuden et kursus i, hvordan I anvender og opdaterer jeres webshop, 
og vi kan også hjælpe med en webmaster supportaftale, hvis I ikke selv ønsker at 
stå for opdateringerne på jeres webshop.

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af dit website

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse. 

Softwareudvikling og -løsninger

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle en softwareløsning til jer.