Adobe Commerce & Magento


Magento/Adobe Commerce giver adgang til markedets mest avancerede e-handelsplatform, 
der kan opfylde jeres behov og hjælpe jer med at realisere jeres webshop-drømme.

Skab en skræddersyet webshopoplevelse for jeres kunder. Platformen åbner for en verden af muligheder.


Kontakt os

Hvad er Magento?


Magento er kendt for at være en kraftfuld og fleksibel open-source e-handelsplatform. Magento er en af de mest anvendte webshopløsninger globalt. Platformen har siden sin start tilbudt en stærk, skalerbar og fremtidssikret løsning til virksomheder i enhver størrelse. Med tusindvis af udvidelser og funktioner er det muligt at skræddersy webshops præcis efter jeres ønsker og behov.

Magento har tidligere været udbudt i to udgaver; Magento Enterprise Edition (EE) og Magento Community Edition (CE). I dag, hvor Adobe har opkøbt Magento, er Magento CE blevet til Magento Open Source (også kendt som Magento 2), mens Magento EE er blevet til Adobe Commerce.

Adobe valgte at ændre navnet fra Magento CE til Magento Open Source for at tydeliggøre, at deres open-source-udgave fortsat er tilgængelig for alle virksomheder og udviklere uden licensomkostninger eller begrænsninger. Magento 2 introducerer flere forbedringer og nye funktioner i forhold til den tidligere version, hvilket giver en mere avanceret og brugervenlig oplevelse for webshop-ejere. 

Hos itpilot har vi primært udviklet webshops i dét, der tidligere hed Magento Community Edition, da dette er den licensfrie udgave, og vores udviklere kan derfor selv tilpasse funktionerne til vores kunders behov. Derfor fortsætter vi naturligvis også med at udvikle løsninger i Magento Open Source/Magento 2.

Læs mere om Magento Open Source

Hvad er Adobe Commerce?


Adobe opkøbte Magento i 2018, og i 2019 lancerede de Adobe Commerce, som erstatter Magento Enterprise Edition (EE). Med Adobe Commerce får du alle funktionerne, der også er tilgængelige med Magento Open Source, og mange flere. Adobe Commerce giver altså flere indbyggede muligheder, herunder Live Search, komplette B2B-redskaber og -funktioner, integrerede analyseværktøjer m.v.

Adobe Commerce er en SaaS-løsning, og derfor er der også forbundet nogle licensomkostninger med denne webshop-løsning. Licensomkostningerne varierer fra webshop til webshop og er blandt andet baseret på webshoppens årlige omsætning samt jeres specifikke krav og behov.

For mere detaljeret information om licensomkostninger og fordele ved Adobe Commerce, kontakt os eller læs mere på Adobe's officielle hjemmeside.  

Hvad skal I vælge?


Det kan være svært at finde ud af hvilken løsning, der er den bedste til jeres webshop. Det afhænger i høj grad af jeres behov og krav til webshoppen samt jeres budget. Derfor har vi lavet en kort sammenligning mellem Magento 2/Magento Open Source og Adobe Commerce herunder.​

Magento Open Source

Open source

Magento er en open-source platform, hvilket betyder, at det er gratis at bruge, og som I kan tilpasse efter jeres behov og ønsker. I har adgang til et stort udvalg af udvidelser via Magento Marketplace, lige som I kan udvikle dine egne tilpasninger og udvidelser efter behov.

Adgang til basisfunktioner

Med Magento Open Source får I adgang til en lang række basisfunktioner, herunder også sikkerhedsfunktioner. Selvom der er et solid grundlag, kan der være begrænsninger i forhold til visse integrationer. Dog kan I udvikle tilpassede integrationer og moduler til systemet.

Community support

Som bruger af Magento Open Source har I adgang til et stort community af udviklere og eksperter. Selvom der ikke tilbydes officiel teknisk support, kan I få hjælp fra Magento Community eller søge assistance hos professionelle samarbejdspartnere som os.

Ingen licensomkostninger

Magento Open Source er en omkostningsfri løsning, der giver jer fuld kontrol over webshoppen, da I selv står for hostingen. Dette betyder, at I ikke behøver at bekymre jer om licensomkostninger og samtidig har mulighed for at tilpasse og administrere jeres webshop helt efter jeres behov og præferencer.

Mulighed for tredjepartsintegrationer

I har mulighed for at integrere jeres Magento Open Source-webshop med en lang række af tredjepartsapplikationer og -værktøjer, herunder forskellige analyseværktøjer og andre nyttige funktioner.  


Adobe Commerce

Alle basis-moduler – & mere til

Adobe Commerce leveres med alle de grundlæggende moduler, som også er en del af Magento Open Source. Derudover tilbyder platformen en bred vifte af avancerede moduler og funktioner, der kan tilpasses efter jeres specifikke behov.

Avancerede, integrerede moduler

Med Adobe Commerce får I adgang til avancerede og integrerede moduler, der kan hjælpe med alt fra markedsføring og salg til lagerstyring og kundeservice. Disse moduler er designet til at optimere e-handelsoplevelsen og øge webshoppens effektivitet.

Komplet pakkeløsning

Adobe Commerce er en omfattende e-handelsplatform med avancerede funktioner, der kan integreres med andre Adobe-tjenester. Denne integration muliggør forbedret personalisering af webshoppen samt en dybere forståelse af både kunder og forretningsprocesser.

SaaS-løsning

Adobe Commerce er en SaaS-løsning, hvilket betyder, at der skal betales en licensafgift for at bruge platformen. Prisen varierer og er typisk baseret på en procentdel af din webshops årlige omsætning. Som følge heraf har du ikke behov for at håndtere hosting eller vedligeholdelse af systemet, da dette håndteres af Adobe.

Officiel support

Adobe Commerce tilbyder 24/7 officiel support, hvor I kan få hjælp til tekniske spørgsmål, onboarding, og andre udfordringer, I kan støde på. Med denne dedikerede support er I sikret professionel hjælp, når I har brug for det.

itpilot sender jeres Magento 
webshop sikkert i luften


Hos itpilot er vi Magento-eksperter, og i samarbejde med jer kan vi opbygge og skabe den perfekte webshop, der passer til jeres forretning.

Vi giver jer desuden et kursus i, hvordan I anvender og opdaterer jeres webshop, og vi kan også hjælpe med en webmaster supportaftale, hvis I ikke selv ønsker at stå for opdateringerne på jeres webshop.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af din webshop


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes 

Magento 2 eller Adobe Commerce?


Når I træffer beslutning om hvilken af de to platforme, I vil udvikle jeres webshop på, er der flere faktorer at overveje udover de tekniske forskelle mellem Magento Open Source/Magento 2 og Adobe Commerce. Virksomhedens størrelse, behov, budget og tekniske kompetencer spiller alle en væsentlig rolle.

Generelt er Magento Open Source/Magento 2 velegnet til mindre og mellemstore virksomheder med strammere budgetter. Mens udviklingsomkostningerne kan være betydelige afhængigt af kompleksiteten af jeres behov, vil driftsomkostningerne ofte være lavere sammenlignet med Adobe Commerce.

Adobe Commerce er oftest velegnet til store virksomheder eller virksomheder der har komplekse krav til deres webshop. Selvom licensomkostningerne og initialomkostningerne er højere end Magento 2, tilbyder Adobe Commerce et bredere udvalg af funktioner og AI-baserede værktøjer, der kan hjælpe med at skabe en mere avanceret og personaliseret e-handelsoplevelse.

Få professionel hjælp til jeres Magento webshop


Hos itpilot har vi mange års erfaring i at udvikle webshops. Uanset om I overvejer at få udviklet en webshop i Magento Open Source eller Adobe Commerce, eller om I har en eksisterende Magento webshop og søger en professionel samarbejdspartner, er vi klar til at hjælpe jer. 

Vi ved, at Magento Open Source eller Adobe Commerce ikke er den rette løsning for alle virksomheder. Vi har stor erfaring med andre webshopplatforme, fx Prestashop, WooCommerce og Shopify, og vi kan derfor også rådgive jer om, hvad der er den bedste løsning for netop jeres virksomhed. 

Søger I en professionel samarbejdspartner til jeres eksisterende Magento webshop, er vi også klar til at hjælpe jer. Vi har mange års erfaring med Magento, hvor vi har udviklet webshops i det tidligere Magento Community Edition (CE). I den forbindelse har vi også udviklet forskellige funktioner og løsninger til vores kunder.