Wordpress CMS 


WordPress er verdens største og mest populære websitesystem. 
Hele 42 % af alle hjemmesider og blogs på nettet i dag er lavet med WordPress, 
og det er derfor en meget anderkendt platform.

Få lavet en WordPress hjemmeside hos itpilot.

Kontakt os

Hvad er WordPress?


Verdens største CMS

WordPress er grundlæggende et CMS, også kendt som Content Management System, der kan bruges til at lave hjemmesider og blogs i. Systemet er udformet som en meget intuitiv og brugervenlig platform, som er markedsdominerende indenfor hjemmeside- og blogsystemer.

En hjemmesideløsning bygget på WordPress giver brugeren mulighed for nemt og hurtigt at administrere indhold på en let og overskuelig måde, og siden kan bygges op, lige som man ønsker det.


Kom i gang uanset dit niveau

WordPress har dermed givet mulighed for, at alle i princippet kan lave sin egen blog og/eller hjemmeside, uden at det er nødvendigt at kunne kode, og det kan sammenlignes med andre lignende CMS såsom Joomla! eller Umbraco.

Derudover er det nemt at få hjælp og support til WordPress-løsninger, eftersom der findes mange andre, der har erfaring med systemet.


Læs mere om WordPress på udbyderens egen hjemmeside 

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?


Vælg det rette CMS​ 

Uanset hvilket formål I har med at få lavet eller re-designet jeres hjemmeside, kan WordPress tilbyde et system, der er enormt brugervenligt at bruge, og som I selv let kan opdatere og administrere.

Dog er det alligevel ikke sikkert, at WordPress er det optimale valg til jeres nye website, da det ofte kommer an på, hvor komplekst et site, I har, samt hvad formålet med sitet er.


Vi hjælper jer med at tage det rigtige valg

Hos itpilot står vi klar med faglig ekspertviden omkring WordPress, og vi kan vejlede jer i, hvilket CMS I bør vælge til jeres hjemmeside.

Vi har stor erfaring med at opbygge hjemmesider fra bunden i WordPress, men vi kan også hjælpe jer med at flytte en eksisterende side fra en platform til WordPress, hvis I ønsker dette.

Vi kan desuden hjælpe jer med at få designet et gennemgående brand image.

Klik her og læs mere om vores design- og kommunikationsafdeling 


Fordele ved WordPress

WordPress er verdens største Open Source-platform til at bygge hjemmesider i. Open Source betyder, at kildekoden er gratis, og det koster derfor ikke noget at anvende systemet. Det betyder også, at WordPress har mange hundrede frivillige til at vedligeholde og forbedre platformen.

WordPress er især kendt for sin brugervenlige og intuitive platform, som alle kan bruge – også dig, der aldrig har administreret en hjemmeside før. 

Du skal altså ikke til at lære at kode, før du kan administrere jeres nye WordPress-side. Vi viser jer, hvordan platformen virker.

Platformen er utrolig fleksibel, og det er nemt at ændre i hjemmesiden ved hjælp af det simple drag-and-drop system. Derudover findes der er hav af gratis plugins (tilføjelser til systemet), som ofte er gratis at anvende.

Det betyder dermed, at I kan få lige de funktioner, I har brug for, og I kan altid få tilpasset hjemmesiden, i takt med at jeres brugere og markedet udvikler sig, så I forbliver relevante.

WordPress er skrevet på en højkvalitetskode, der gør, at Google og andre søgemaskine er vilde med WordPress-sites. Derfor ses det ofte, at det er WordPress-hjemmesider, der ligger i top ved online søgninger. Derudover findes der rigtig mange gode SEO-værktøjer til WordPress, der gør det lettere at tilpasse og SEO-optimere sin hjemmeside til at blive fundet i søgemaskinerne.

Det ses ofte, at hackere og andre cyberkriminelle forsøger at tvinge sig adgang til Wordpress-websites. Det har WordPress taget højde for, og de udarbejder løbende opdateringer, der gør, at WordPress altid er en sikker og tryg platform at benytte. Derudover er det muligt at tilføje ekstra sikkerheds-plugins, hvis det ønskes. Vi kan desuden hjælpe jer med at sørge for, at jeres WordPress-website er compliant.  Læs mere om cookies & compliance her     

Hvis I har brug for en webshop, kan vi tilføjet webshop-modulet, WooCommerce, som er et af de bedste og mest udbredte shopsystemer på markedet. WooCommerce kan bruges til alt fra simple produkter til komplekse shops.  Læs mere om WooCommerce her  

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af dit website

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Få udviklet jeres eget WordPress-website med itpilot som leverandør


Er I klar til at tage jeres virksomhed til det næste niveau med en moderne, flot og skræddersyet WordPress-hjemmeside, så skal I ikke tøve med at kontakte vores WordPress-eksperter.

Kontakt os i dag, og gør klar til take-off!

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse.

Specialudviklet IT-system

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle et IT-system til jer.