Wordpress CMS 


WordPress er verdens største og mest udbredte CMS. 
Over 40% af alle hjemmesider og blogs på nettet i dag er lavet med WordPress.


itpilot hjælper jer med at skabe en unik og skræddersyet WordPress hjemmeside til jeres virksomhed.

Kontakt os

 

Få en professionel hjemmeside i WordPress

Drømmer I om at have en hjemmeside, der er skræddersyet til jeres virksomhed, men som stadig er brugervenlig? Vores erfarne WordPress udviklere er klar til at realisere jeres drøm om en unik og skræddersyet hjemmeside, som I selv let kan administrere.

Uanset om I har behov for et online visitkort, en webshop eller noget midt imellem, sørger vi for, at I får den helt rette løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en WordPress hjemmeside. 

Hvad er WordPress? 

WordPress er verdens mest udbredte CMS (Content Management System), der gennem sin intuitive brugergrænseflade giver jer mulighed for at oprette, administrere og opdatere jeres hjemmeside uden besvær.

En WordPress hjemmeside er bygget op med et tema samt et udvalg af plugins. Temaet danner rammen for hjemmesidens layout, mens plugins giver WordPress hjemmesiden flere funktioner. Det giver jer mulighed for at få designet en hjemmeside med lige præcis dét layout, som I ønsker, samt med alle de funktioner, I har behov for. Findes der ikke allerede en løsning, der lever op til jeres krav, kan vores dygtige WordPress udviklere udvikle den helt rette løsning til jer.

WordPress kan sammenlignes med andre populære CMS som Joomla og Umbraco.


Læs mere om CMS'et på WordPress' egen hjemmeside 


Er WordPress det rette for jer?

Overvejer I at skrifte jeres hjemmeside ud med en ny hjemmeside, der er lavet i WordPress? Og er I i tvivl om WordPress er den rette løsning? Så tag os med på råd.

WordPress er et populært CMS, der er let at administrere og opdatere, men det er ikke sikkert, at WordPress er det optimale valg til jeres hjemmeside. Det afhænger af jeres behov, kompleksiteten af hjemmesiden, samt hvad formålet med hjemmeside er.

Hos itpilot har vi mange års erfaring med udvikling af hjemmesider – både i WordPress og andre CMS. Vi kan derfor også vejlede jer i, hvilket CMS I bør vælge til jeres hjemmeside.

Vi har stor erfaring med at opbygge hjemmesider fra bunden i WordPress, men vi kan også hjælpe jer med at flytte en eksisterende side fra et andet CMS eller platform til WordPress, hvis I ønsker dette.

Vi kan desuden hjælpe jer med at få designet et gennemgående brand image.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder. 


Fordele ved WordPress

WordPress er verdens største Open Source-CMS til at bygge hjemmesider i. Open Source betyder, at kildekoden er gratis, og det koster derfor ikke noget at anvende systemet. Det betyder også, at WordPress har mange hundrede frivillige til at vedligeholde og forbedre platformen.

Derudover betyder det også, at vores dygtige WordPress-udviklere har mulighed for at udvikle nye plugins og funktionalitet til jeres hjemmeside samt tilpasse layoutet, så hjemmesiden lever op til alle jeres krav.


#2 Brugervenligt CMS

WordPress er især kendt for sin brugervenlige og intuitive platform, som alle kan bruge – også jer, der aldrig har administreret en hjemmeside før. 

I skal altså ikke til at lære at kode, før I kan administrere jeres nye WordPress-hjemmeside. Vi viser jer, hvordan platformen virker, så I bliver klædt på til selv at håndtere de daglige opdateringer og tilpasninger.


Platformen er utrolig fleksibel, og det er nemt at ændre i hjemmesiden ved hjælp af det simple drag-and-drop system. Derudover findes der er hav af gratis plugins (tilføjelser til systemet), som ofte er gratis at anvende.

Det betyder, at I kan få lige de funktioner, I har brug for, og I kan altid få tilpasset hjemmesiden, i takt med at jeres brugere og markedet udvikler sig, så I forbliver relevante.


WordPress er skrevet på en højkvalitetskode, der gør, at Google og andre søgemaskine er vilde med WordPress hjemmesider. Derfor ses det ofte, at det er WordPress-hjemmesider, der ligger i top ved online søgninger. Derudover findes der rigtig mange gode SEO-værktøjer til WordPress, der gør det lettere at tilpasse og SEO-optimere hjemmesiden til at blive fundet i søgemaskinerne. 


Det ses ofte, at hackere og andre cyberkriminelle forsøger at tvinge sig adgang til Wordpress hjemmesider. Det har WordPress taget højde for, og de udarbejder løbende opdateringer, der gør, at WordPress altid er en sikker og tryg platform at benytte. Derudover er det muligt at tilføje ekstra sikkerheds-plugins, hvis det ønskes. 

Ønsker I at overlade sikkerhedsopdateringerne og backups til os, så læs mere om vores sikkerheds- og opdateringsabonnement


Hvis I har brug for en webshop, kan vi tilføjet webshop-modulet, WooCommerce, som er et af de bedste og mest udbredte shopsystemer på markedet. WooCommerce kan bruges til alt fra simple produkter til komplekse shops.

Læs mere om WooCommerce her  


Skræddersyet WordPress udvikling

Der findes mange forskellige temaer og plugins til WordPress, som I kan vælge til jeres nye WordPress hjemmeside. Har I specifikke behov og krav, der ikke kan løses gennem disse standardtemaer og plugins, kan vores dygtige WordPress udviklere udvikle den helt rette løsning til jer. Dermed kan I få en unik løsning, der passer perfekt til jeres forretning.

Vores WordPress udvikling kan også omfatte integrationer til andre systemer. Det er blandt andet baggrunden for PIMpilot, som fx kan integrere jeres PIM-system med jeres WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop. Læs mere om PIMpilot her.

Kontakt os 

Professionel WordPress support 

 

Har I allerede en WordPress hjemmeside, og har I brug for hjælp til at videreudvikle, løse problemstillinger eller anden form for support, kan vi hos itpilot hjælpe jer. Vores erfarne WordPress udviklere er klar til at hjælpe jer, så I kan få endnu mere glæde og gavn af jeres hjemmeside. Læs meget mere om vores Webmaster support her.

Vi kan også hjælpe jer med at opretholde jeres hjemmesides sikkerhed. Det gør vi gennem vores sikkerheds- og opdateringsabonnement, hvor vi løbende håndterer WordPress hjemmesidens opdateringer af fx tema og plugins. Det bidrager til, at eventuelle sikkerhedshuller lukkes, inden hackere eller andre cyberkriminelle når at udnytte sårbarheden.

Som en del af vores sikkerheds- og opdateringsabonnement sørger vi også for løbende at tage backups af jeres hjemmeside.Hvorfor vælge itpilot som jeres WordPress udvikler?

Hos itpilot har vi mange års erfaring med udvikling af professionelle WordPress hjemmesider. Vi har leveret både simple hjemmesider samt store, komplekse hjemmesider i WordPress til en bred vifte af kunder i forskellige brancher.


Vi forstår, at hver virksomhed er unik og har hver sine behov og ønsker til en ny hjemmeside. Derfor udvikler vi skræddersyede løsninger, der lever op til vores kunders krav.


Vores design- og kommunikationsafdeling kan hjælpe med at skabe et visuelt tiltalende design til jeres hjemmeside, hvis I ikke selv ved, hvordan I gerne vil have den til at se ud. Derudover kan vi også hjælpe jer med SEO – vi kan både rådgive og vejlede jer, men vi kan også hjælpe med at udføre jeres SEO-indsats.


Vi tilbyder professionel support og vedligeholdelse for jeres WordPress hjemmeside. Dermed kan I sikre, at jeres hjemmeside altid fungerer optimalt.


Når I vælger itpilot til at udvikle jeres nye WordPress hjemmeside, sørger vi også for, at I bliver klædt på til at administrere jeres hjemmeside efterfølgende. Uanset jeres baggrund og om I har erfaring med WordPress, sørger vi for, at I kan oprette og opdatere indhold på jeres hjemmeside efter lancering.


Få udviklet jeres egen WordPress hjemmeside


Er I klar til at tage jeres virksomhed til det næste niveau med en moderne, flot og skræddersyet WordPress-hjemmeside, så skal I ikke tøve med at kontakte vores WordPress-eksperter.

Kontakt os i dag, og gør klar til take-off!


   87 25 07 87

 


Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse. 

Softwareudvikling og -løsninger

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle en softwareløsning til jer.