PIMpilot

Unik cloudbaseret softwareapplikation, der forenkler og automatiserer 
en integration mellem PIM-systemer og et website eller en webshop.

Kontakt os


PIMpilot - integration af 
PIM-systemer med websites og/eller webshops


itpilot har udviklet PIMpilot, en unik cloudbaseret softwareapplikation, der forenkler og automatiserer en integration mellem PIM-systemer (Product Information Management) og en hjemmeside eller en webshop.

En integration mellem et PIM-system og en hjemmeside eller webshop har mange fordele, som kan være med til at optimere både kundeoplevelsen og forretningsprocesserne.

PIMpilot henvender sig først og fremmest til virksomheder, som allerede har implementeret et PIM-system, men som endnu ikke har taget skridtet fuld ud, og dermed ikke har integreret PIM-systemet med en hjemmeside eller en webshop.Fordele ved at anvende PIMpilot

Nedenfor beskriver vi de mest markante fordele ved at anvende PIMpilot til at skabe en dynamisk integration mellem virksomhedens PIM-system og dens hjemmeside og/eller webshop .

Bedre kvalitet og konsistens af produktdata

En af de største fordele ved at integrere et PIM-system med en hjemmeside eller webshop er, at det sikrer en højere kvalitet og konsistens af produktdata. PIM-systemet er en central database, hvor alle produktdata kan administreres og opdateres på én gang. Det betyder, at hjemmesiden eller webshoppen altid vil have den nyeste og mest korrekte information om produkterne.

Hurtigere opdatering af produktdata

At integrere et PIM-system med en hjemmeside eller en webshop har en anden klar fordel, nemlig at det bliver nemmere og hurtigere at opdatere produktdata. Med et PIM-system skal medarbejderne ikke bruge tid på f.eks. at beskære billedmateriale eller opstille produktdata i en bestemt rækkefølge – det tager PIMpilot sig helt automatisk af. Det sikrer, at tekst og billeder altid bliver præsenteret ensartet og professionelt på hjemmesiden/webshoppen. Da produktdata er centraliseret i PIM-systemet, kan de opdateres i realtid, hvilket kan have en direkte effekt på hjemmesiden eller webshoppen. Alternativt kan produktdata opdateres ved planlagte kørsler, hvilket medfører, at webshoppen hurtigere kan reagere på ændringer i produktinformationerne, f.eks. priser, beskrivelser, billeder og/eller tilgængelighed.

Effektivisering af produktlanceringer

Med en integration mellem et PIM-system og en webshop kan produktlanceringer blive effektiviseret betydeligt. Da alle produktdata er samlet i PIM-systemet, kan produktinformationen nemt opdateres, når en ny vare skal lanceres. Herved kan webshoppen være klar til at sælge produktet, så snart lanceringen sker, hvilket kan øge salget og reducere omkostningerne ved lanceringen.

En bedre kundeoplevelse

En anden markant fordel ved at integrere et PIM-system med en webshop er, at det kan føre til en bedre oplevelse for kunderne. Eftersom webshoppen vil have den nyeste og mest korrekte information om produkterne, kan kunderne få en mere præcis og informativ oplevelse, når de besøger webshoppen. Dette øger kundetilliden, og i mange tilfælde vil kunderne blive mere tilbøjelige til at foretage et køb.

Effektivisering af markedsføring

En integration mellem et PIM-system og en webshop kan også føre til en effektivisering af markedsføringen. Når alle produktdata er samlet i PIM-systemet, er det nemt og hurtigt i PIMpilot at oprette, administrere og præcisere, hvilke parametre en kampagne skal bygges op omkring. Det kan være et særligt brand, en bestemt målgruppe eller en intensivering rettet imod kommende kunder.
Optimér din virksomheds kommunikation med PIMpilot


Ofte har virksomheder mere end én kommunikationskanal. Det kan være webshops, flere versioner af den samme hjemmeside men på flere forskellige sprog eller fysiske varekataloger. 

Når der løbende kommer ændringer, nye billeder eller tilføjelser i varesortimentet, går PIMpilot ind og tilpasser ændringerne til alle kommunikationskanaler på samme tid. På den måde behøver medarbejderne ikke at opdatere hvert enkelt sted. 

Det skaber en stor forretningsværdi, og derfor skal PIMpilot ses som en investering, som på længere sigt kan være både tids- og omkostningsreducerende for jeres virksomhed.


Optimer din virksomhed med 
PIMpilot - Kontakt itpilot i dag!


Hos itpilot sidder vores dygtige forretningskonsulenter, projektledere og udviklere klar
til at tage hånd om udviklingen og integration af jeres PIMpilot softwareapplikation.

Kom i gang i dag ved at kontakte os eller book et møde, så vi sammen kan starte jeres 
rejse mod en optimeret og effektiviseret arbejdsdag.


Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om PIMpilot.

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.