Gennemført design & klare budskaber


Gør indtryk på jeres kunder med et gennemført design og klar, letforståelig kommunikation. itpilot hjælper jer med alt inden for UX- og grafisk-design, SEO og SoMe.


Kontakt os

Overlad jeres webdesign & online kommunikation til itpilot


Få kontrol over jeres brand

I har som virksomhed helt sikkert styr på jeres kerneydelser, men har I også taget stilling til jeres visuelle identitet og kommunikation? I bør tage aktiv stilling til, hvilket designudtryk jeres brand skal have.

Hos itpilot kan vi hjælpe jer med at tage de rette valg, når det kommer til jeres online design- og kommunikation i forbindelse med udarbejdelse af softwareløsninger hos os. Vi hjælper jer med at skabe den røde tråd på tværs af alle online touch points.

Tiltræk & fasthold kunder

Design og kommunikation afspejler, hvem I er, hvilke værdier I har, hvad I kan tilbyde jeres kunder og ikke mindst – hvorfor man skal være kunde hos jer.

Derudover spiller jeres design og kommunikation en stor rolle for, hvordan kunder og andre interessenter opfatter jer som virksomhed – og ikke mindst hvor troværdige og professionelle I virker.

I kan skabe vækst, vinde markedsandele og konkurrence fordele med de rette design- og kommunikationsvalg. 

UX-design for optimale brugeroplevelser


En brugertilpasset løsning

Godt UX-design understøtter din virksomheds forretningsstrategi i hensynstagen til dine kunders forventede forudsætninger. Kort sagt: en brugeroptimeret løsning.

Skab værdi med UX-design

UX handler om at skabe problemfri interaktion mellem digitale løsninger og brugerne. Fordi UX-design er så fokuseret på brugeroplevelsen, er der ikke to løsninger, der er ens.

Dét, der giver mening for én bruger i en given kontekst, kan ikke laves til en standardløsning.

Derfor arbejder vi agilt hos itpilot og skaber løsninger med fokus på UX for netop jeres brugere. Det kommer både til udtryk i design- og projektprocessen. 

UI/UX-design


Vi skaber en brugervenlig og visuel identitet til jer, så I får en rød tråd i jeres design på tværs af løsninger. Har arbejder vi bl.a. med fonte, farver, logo, navigation, responsiv design mm.

SEO


Vi hjælper jeres webløsning med en SEO-venlig overhaling. Bliv fundet på Google med den rigtige SEO-indsats i form af bl.a. tekstforfatning/content creation, on page og off page optimering samt linkbuilding.

Sociale medier


Vi hjælper med at opdatere og udarbejde indhold til jeres sociale medier, så I altid er aktive og relevante for jeres målgruppe. Vi arbejder bl.a. med Facebook- og LinkedIn annoncering samt Google My Business.

Grafisk design


Vi kan formidle jeres produkter i et flot, ensartet grafisk udtryk, så I får en sammenhængende og genkendelig visuel kommunikation på tværs af kommunikationskanaler og touch points med jeres brand. 

Løft jeres virksomhed med vores kommunikation- & designteam


Hos itpilot sidder vores design- og kommunikationsspecialister klar til at rådgive jer og udarbejde en moderne visuel identitet og en klar online kommunikationsstrategi til jer.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.


Ring til os hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af din design- & kommunikationsstrategi


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Bliv fundet på Google med den rette indsats


Kom til tops i søgeresultaterne

På nutidens online marked er det vigtigt at indtænke SEO i sin kommunikationsstrategi, samtidigt med at man skal være aktiv og tilstede på de rette sociale medier, så I konstant forbliver i jeres kunders søgefelt og bevidsthed.

Men det er noget nært umuligt at have tid til det hele, og det kræver også viden og ekspertise fra jeres medarbejdere at opdatere og vedligeholde en SEO- og SoMe strategi.

Vi hjælper jer med jeres SEO-strategi

Hos itpilot kan vi hjælpe jer med at lave en plan for jeres SEO-indsats og opslag på de sociale medier, og vi står gerne for implementeringen og den jævnlige opdatering, så I kan koncentrere jer om at drive jeres forretning.

Kunne i tænke jer at høre mere om, hvordan den rette indsats kan skabe værdi for jer? så kontakt os.

Kontakt os